kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Pc Fagyáspont (folytatás)

Reply

Téma eszközök
Old Január 8. 2008, 09:18
Csoport tagja

Default Pc Fagyáspont (folytatás)

Hi to all ....

Pár hónapja kezdtem a téma, a probléma db befagyasztása. Heres a link

http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/

Mivel olvassa a korábbi téma, ez a fagyasztás, mint a fene folyik márciusa óta az elmúlt évben, amióta építették, és ive próbált minden lehetséges fajta ki eddig.

A minap bementem, az én CMOS beállító program. Saját BIOS a Phoenix-díj, és lehetővé tette egy beállítást hívják USB RESUME SZÁRMAZÓ S3/S4. Now I dont tud ha ez puszta véletlen, de 2 napig még nem fagyott egyszer.

Azért ez a beállítás engedélyezve van, mert én fut az egér segítségével az USB interfész, és én olvastam fel, hogy az USB újra a beállítás van a készenlét és hibernáció eventhough én problémám doesnt kapcsolódnak a készenlét, mert nem fagyasztható bármikor a nap . Talán ez az egész csak egy coinsidence, de szeretném, srácok, hogy adja meg a véleményét ... Köszönöm, hogy időt, hogy olvassa el ezt. Regards Dave ...
Old Január 8, 2008, 10:20
Administrator Group

Van tett róla, hogy a CPU teljesen portól és szennyeződéstől mentes.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Január 8. 2008, 10:34
Csoport tagja

Ahogy én próbálok válaszolni, hogy a post it crashed újra .. 2days után nem összeomlik. Ez kizárja az usb újra lehetőség

Igen minden rajongók mind mentes, portól, és megpróbálom tartani a lehető legnagyobb mértékben használja konzerváruk levegő legalább egyszer egy héten

Úgy gondolom, hogy amikor a dolog van házipapucs outa a hátsó ajtót.
Old Január 8, 2008, 10:38
Csoport tagja

Im 100% biztos, hogy nem a meleg kérdés, mert temps van a 20-as évek közepéig - 30
Old Január 8, 2008, 11:30
Csoport tagja

Egy barátom ugyanaz a probléma. De amit, mert az alaplap egy darab szar.
Nem mondom el a hardvert crap
Vajon az ütközések napon kezdődik.
Old Január 8, 2008, 14:33
Csoport tagja

Igen úgy kezdődött nap 1, én hiszem, ez kezd Biostar Tforce550 M / B szar is ... Köszönöm a válasz, hogy
Old Január 8. 2008, 15:56
Csoport tagja

Ha úgy kezdte a napot 1 és minden új volt. Lehet, hogy ez az alaplap. Im mondván ez nem fog működni, de akkor a BIOS-frissítés és nézd meg, hogy tesz-e különbség.
itt a link, ha azt szeretné, hogy vizsgálja meg, hogy
TForce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce 550
TForce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE +550 + SE
Old Január 9, 2008, 05:28
Csoport tagja

Köszönöm válaszát, azt a BIOS-frissítés a legújabb verzióra, amint a probléma keletkezett, gondoltam is, hogy szükség lehet a BIOS-frissítést, mert az alaplap nem szállítják a legfrissebb BIOS-t, de nem szerencse ... Néha azt hiszem, kell egy glitch az alaplap, hanem mert ellentétes az édes, mint nut eltekintve a páratlan freeze van, hogy nekem tudni, hogy annak van a fórumon, vagy sem .... Ive run outa ötletek

Kérem, segítsen nekem .. hangosan nevet
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség! My New Computer Keeps Fagyáspont! cheesepuff Általános fémáru Chat 9 27. április 2009 08:56
Nem mic, nincs hang és XP fagyasztókészülék oh my joeshcosmo Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 7 22. január 2009 09:16
USB 2.0 Fagyáspont Computer Snohawk Általános fémáru Chat 4 24. december 2008 08:36
PC fagyasztókészülék kérdések Gerry Mac Általános fémáru Chat 7 22. december 2008 16:17
WMP is fagypont fel. Warrenisit Multimédia és kodekek 2 21. január 2008 12:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.