![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi to all .... Pár hónapja kezdtem a téma, a probléma db befagyasztása. Heres a link http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/ Mivel olvassa a korábbi téma, ez a fagyasztás, mint a fene folyik márciusa óta az elmúlt évben, amióta építették, és ive próbált minden lehetséges fajta ki eddig. A minap bementem, az én CMOS beállító program. Saját BIOS a Phoenix-díj, és lehetővé tette egy beállítást hívják USB RESUME SZÁRMAZÓ S3/S4. Now I dont tud ha ez puszta véletlen, de 2 napig még nem fagyott egyszer. Azért ez a beállítás engedélyezve van, mert én fut az egér segítségével az USB interfész, és én olvastam fel, hogy az USB újra a beállítás van a készenlét és hibernáció eventhough én problémám doesnt kapcsolódnak a készenlét, mert nem fagyasztható bármikor a nap . Talán ez az egész csak egy coinsidence, de szeretném, srácok, hogy adja meg a véleményét ... Köszönöm, hogy időt, hogy olvassa el ezt. Regards Dave ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van tett róla, hogy a CPU teljesen portól és szennyeződéstől mentes.
| |||
| |||
| Ahogy én próbálok válaszolni, hogy a post it crashed újra .. 2days után nem összeomlik. Ez kizárja az usb újra lehetőség Igen minden rajongók mind mentes, portól, és megpróbálom tartani a lehető legnagyobb mértékben használja konzerváruk levegő legalább egyszer egy héten Úgy gondolom, hogy amikor a dolog van házipapucs outa a hátsó ajtót. |
|
| |||
| |||
| Im 100% biztos, hogy nem a meleg kérdés, mert temps van a 20-as évek közepéig - 30 |
|
| |||
| |||
| Egy barátom ugyanaz a probléma. De amit, mert az alaplap egy darab szar. Nem mondom el a hardvert crap ![]() Vajon az ütközések napon kezdődik. |
|
| |||
| |||
| Igen úgy kezdődött nap 1, én hiszem, ez kezd Biostar Tforce550 M / B szar is ... Köszönöm a válasz, hogy |
|
| |||
| |||
| Ha úgy kezdte a napot 1 és minden új volt. Lehet, hogy ez az alaplap. Im mondván ez nem fog működni, de akkor a BIOS-frissítés és nézd meg, hogy tesz-e különbség. itt a link, ha azt szeretné, hogy vizsgálja meg, hogy TForce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce 550 TForce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE +550 + SE |
|
| |||
| |||
| Köszönöm válaszát, azt a BIOS-frissítés a legújabb verzióra, amint a probléma keletkezett, gondoltam is, hogy szükség lehet a BIOS-frissítést, mert az alaplap nem szállítják a legfrissebb BIOS-t, de nem szerencse ... Néha azt hiszem, kell egy glitch az alaplap, hanem mert ellentétes az édes, mint nut eltekintve a páratlan freeze van, hogy nekem tudni, hogy annak van a fórumon, vagy sem .... Ive run outa ötletek ![]() Kérem, segítsen nekem .. hangosan nevet |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség! My New Computer Keeps Fagyáspont! | cheesepuff | Általános fémáru Chat | 9 | 27. április 2009 08:56 |
| Nem mic, nincs hang és XP fagyasztókészülék oh my | joeshcosmo | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 7 | 22. január 2009 09:16 |
| USB 2.0 Fagyáspont Computer | Snohawk | Általános fémáru Chat | 4 | 24. december 2008 08:36 |
| PC fagyasztókészülék kérdések | Gerry Mac | Általános fémáru Chat | 7 | 22. december 2008 16:17 |
| WMP is fagypont fel. | Warrenisit | Multimédia és kodekek | 2 | 21. január 2008 12:46 |
| Téma eszközök | |
| |