![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi to all .... Keletą mėnesių atgal aš pradėjau temą, problemų su kompiuteriu užšalimo. Heres nuorodą http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/ Kaip sakoma mano Previous thread, tai įšaldyti kaip tęsiasi nuo kovo pernai, nes aš jį pagamino, ir IVE bandė viską rūšiuoti ją iki šiol. Kitą dieną nuėjau į "Mano CMOS sąrankos programą. Mano Phoenix BIOS Apdovanojimai ir leido nustatyti vadinamas USB išėjimo iš S3/S4. Now i dont know jei tai yra grynas atsitiktinumas, bet 2 dienas, jis ne įšaldė kartą. Todėl man šis parametras įjungtas, nes aš galiu rodyti mano pele per USB sąsają ir aš perskaičiau, kad iki USB atnaujinti nustatymas yra kažkas daryti su pristabdymo ir užmigdymo eventhough mano problema doesnt susiję su laukimo, nes gali sustabdyti bet kuriuo paros metu . Galbūt tai visi tik coinsidence, bet aš norėčiau, kad jūs vaikinai duoti man savo nuomonę ... Ačiū, kad radote laiko perskaityti. Regards Dave ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs padarėte, kad Jūsų procesorius completly dulkes ir nešvarumus nemokamai.
| |||
| |||
| Lygiai taip pat aš bandžiau atsakyti į Jūsų pašto Jis sumušė vėl .. po 2days ne Avarija. Kad taisyklės iš USB atnaujinti parinktį Taip, visi sirgaliai visi nuo dulkių, bandau ir nuolat atnaujina su jo kiek įmanoma, naudojant konservų oro mažiausiai kartą per savaitę Manau, kad savo laiku Damn Thing got įkrautas outa galines duris. |
|
| |||
| |||
| Im 100% tikras, jo negalima šilumos problemą, nes mano temps yra viduryje 20-ųjų - 30 |
|
| |||
| |||
| Mano draugas turi tokią pačią problemą. Bet thats nes jo plokštėje yra šūdas gabalas. Nesakau įranga yra šūdas ![]() Ar avarijų pradėti nuo pirmos dienos. |
|
| |||
| |||
| Taip jis prasidėjo nuo 1 dieną, aš pradžioje manau, kad tai Biostar Tforce550 M / B yra šūdas, kaip gerai ... Ačiū už atsakymą, nors |
|
| |||
| |||
| Jei jis pradėjo nuo 1 dieną ir viskas buvo nauja. Tai gali būti pagrindinė plokštė. Im not saying this veiks, bet galima atnaujinti BIOS ir pažiūrėti, ar todėl, kad jokio skirtumo. Čia nuoroda, jei norite ieškoti į tą TForce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce+550 TForce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE+550+SE |
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą, aš atnaujintą BIOS naujausia versija, kai tik problema arised, aš maniau, kad jis per daug, gali tekti atnaujinti BIOS, kadangi plokštė nebuvo pristatytas su naujausias BIOS, bet vis dar nėra ... Sėkmės Aš kartais manau, jie turi būti su plok glitch, bet matyti, kaip jis veikia saldus kaip veržlė išskyrus keistai įšaldyti jo gavau man įdomu, ar jos yra valdyba ar nėra .... Ive paleisti outa idėjos ![]() Please help me .. garsiai juoktis |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Padėti! Mano naujas kompiuteris keeps užšaldymo! | cheesepuff | General Hardware Chat | 9 | Balandis 27, 2009 08:56 |
| Nr mikrofono, be garso ir XP įšaldymas oh my | joeshcosmo | Sound, Speakers & MP3 Players | 7 | 22 sausis 2009 09:16 |
| USB 2.0 Užšaldymo Kompiuteriai | Snohawk | General Hardware Chat | 4 | 24 gruodis 2008 08:36 |
| Kompiuteriu užšalimo klausimais | Dean Mac | General Hardware Chat | 7 | 22 gruodis 2008 16:17 |
| WMP yra įšaldyti viršų. | Warrenisit | Multimedia & Codecs | 2 | 21 sausis 2008 12:46 |
| Temos įrankiai | |
| |