rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Pc Zamrażanie (ciąg dalszy)

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 stycznia 2008, 09:18
Członek grupy

Default Pc Zamrażanie (ciąg dalszy)

Cześć wszystkim ....

Kilka miesięcy wstecz Zacząłem wątek, z problemami z komputerem zera. Heres link

http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/

Jak czytamy w moim poprzednim wątku, w tym zamrożenie toczy się od marca ubiegłego roku, ponieważ zbudował go i ive wypróbowany wszystko, co możliwe, aby posortować ją do chwili obecnej.

Na drugi dzień udałem się do mojego WOR program instalacyjny. Mój BIOS Czy Phoenix Award i aktywne ustawienie nazwie USB RESUME Z S3/S4. Now I dont know, jeżeli jest to czysty zbieg okoliczności, ale na 2 dni nie zamarzł raz.

Powodem I to ustawienie jest aktywne, ponieważ mogę uruchomić moją myszkę poprzez interfejs USB, a czytałem, że na USB wznowić ustawienie jest coś do zrobienia ze stanem hibernacji i eventhough mój problem doesnt odnoszą się do trybu gotowości, ponieważ w każdej chwili można zamrozić w dniu . Być może to wszystko tylko coinsidence, ale chciałbym Was do mnie swoją opinię ... Dziękuje za poświęcenie czasu na przeczytanie tego. Regards Dave ...
Old 8 stycznia 2008, 10:20
Administrator Group

Czy zdarzyło Ci się, czy twój procesor jest completly kurz i brud wolną.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 stycznia 2008, 10:34
Członek grupy

Podobnie jak byłem próbuje odpowiedzieć na Twój post on rozbił ponownie .. po 2 dni nie pada. To wyklucza możliwość wznowienia USB

Tak wszystkich fanów są wolne od kurzu, próby i prowadzi z jak największym stopniu używając puszkach lotniczych przynajmniej raz w tygodniu

Myślę, że jego czas w Damn Thing dostał uruchomieniu outa tylnymi drzwiami.
Old 8 stycznia 2008, 10:38
Członek grupy

Im 100% pewny jej nie ciepła problem, ponieważ mój czas jest w połowie 20's - 30
Old 8 stycznia 2008, 11:30
Członek grupy

A mój przyjaciel ma ten sam problem. Thats Ale ponieważ jego płyta jest kawałkiem gówna.
I'm not saying sprzętu jest bzdura
Czy pada rozpocząć od pierwszego dnia.
Old 8 stycznia 2008, 14:33
Członek grupy

Tak się zaczęło od dnia 1, I'm początku pomyśleć ten Biostar Tforce550 M / B, jak również crap ... dzięki za odpowiedź chociaż
Old 8 stycznia 2008, 15:56
Członek grupy

Jeżeli rozpoczęto od dnia 1 i wszystko było nowe. To może być płyta główna. Im nie mówiąc będzie to praca, ale można zaktualizować BIOS i sprawdzić, czy czyni żadnej różnicy.
tutaj link, jeśli chcesz spojrzeć do tego
TForce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce +550
TForce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE +550 + SE
Old 9 stycznia 2008, 05:28
Członek grupy

Dziękujemy za odpowiedź, ja aktualizacja BIOS do najnowszej wersji, jak tylko problem arised myślałam, że może zbyt potrzebujesz zaktualizować BIOS płyty głównej, ponieważ nie został wysłany z najnowszymi bios, ale nadal nie ma szczęścia ... I uważam, że czasami musi być glitch z płytą główną, ale jako prowadzi słodkie jak orzech, z wyjątkiem dziwne zamrożenia jego got me zastanawiasz się, czy jego rady lub nie .... Ive uruchomić outa pomysły

Proszę mi pomóc .. lol
Reply

Register

Zakładki