![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć wszystkim .... Kilka miesięcy wstecz Zacząłem wątek, z problemami z komputerem zera. Heres link http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/ Jak czytamy w moim poprzednim wątku, w tym zamrożenie toczy się od marca ubiegłego roku, ponieważ zbudował go i ive wypróbowany wszystko, co możliwe, aby posortować ją do chwili obecnej. Na drugi dzień udałem się do mojego WOR program instalacyjny. Mój BIOS Czy Phoenix Award i aktywne ustawienie nazwie USB RESUME Z S3/S4. Now I dont know, jeżeli jest to czysty zbieg okoliczności, ale na 2 dni nie zamarzł raz. Powodem I to ustawienie jest aktywne, ponieważ mogę uruchomić moją myszkę poprzez interfejs USB, a czytałem, że na USB wznowić ustawienie jest coś do zrobienia ze stanem hibernacji i eventhough mój problem doesnt odnoszą się do trybu gotowości, ponieważ w każdej chwili można zamrozić w dniu . Być może to wszystko tylko coinsidence, ale chciałbym Was do mnie swoją opinię ... Dziękuje za poświęcenie czasu na przeczytanie tego. Regards Dave ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy zdarzyło Ci się, czy twój procesor jest completly kurz i brud wolną.
| |||
| |||
| Podobnie jak byłem próbuje odpowiedzieć na Twój post on rozbił ponownie .. po 2 dni nie pada. To wyklucza możliwość wznowienia USB Tak wszystkich fanów są wolne od kurzu, próby i prowadzi z jak największym stopniu używając puszkach lotniczych przynajmniej raz w tygodniu Myślę, że jego czas w Damn Thing dostał uruchomieniu outa tylnymi drzwiami. |
|
| |||
| |||
| Im 100% pewny jej nie ciepła problem, ponieważ mój czas jest w połowie 20's - 30 |
|
| |||
| |||
| A mój przyjaciel ma ten sam problem. Thats Ale ponieważ jego płyta jest kawałkiem gówna. I'm not saying sprzętu jest bzdura ![]() Czy pada rozpocząć od pierwszego dnia. |
|
| |||
| |||
| Tak się zaczęło od dnia 1, I'm początku pomyśleć ten Biostar Tforce550 M / B, jak również crap ... dzięki za odpowiedź chociaż |
|
| |||
| |||
| Jeżeli rozpoczęto od dnia 1 i wszystko było nowe. To może być płyta główna. Im nie mówiąc będzie to praca, ale można zaktualizować BIOS i sprawdzić, czy czyni żadnej różnicy. tutaj link, jeśli chcesz spojrzeć do tego TForce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce +550 TForce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE +550 + SE |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź, ja aktualizacja BIOS do najnowszej wersji, jak tylko problem arised myślałam, że może zbyt potrzebujesz zaktualizować BIOS płyty głównej, ponieważ nie został wysłany z najnowszymi bios, ale nadal nie ma szczęścia ... I uważam, że czasami musi być glitch z płytą główną, ale jako prowadzi słodkie jak orzech, z wyjątkiem dziwne zamrożenia jego got me zastanawiasz się, czy jego rady lub nie .... Ive uruchomić outa pomysły ![]() Proszę mi pomóc .. lol |
![]() |
|
| Zakładki |