![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna tuturor .... Cu câteva luni am început un fir, cu probleme cu PC-ul de îngheţ. Heres pe link-ul de http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/ Aşa cum se citeşte în şirul meu anterior, astfel cum a fost acest congelare întâmplă din martie anul trecut, când am construit-o, şi ive a încercat tot posibilul pentru a sorta-o până acum. În altă zi m-am dus să-mi CMOS în programul de instalare. BIOS-ul meu este un Phoenix de atribuire şi a permis o setare numit USB CV DIN S3/S4. Acum am dont ştiu dacă acest lucru este pură coincidenţă, dar 2 zile pe care le-a inghetat, nu o dată. Motivul pentru care am activat această opţiune este pentru ca am rula prin intermediul mouse-ul meu de interfata USB, şi l-am citit că până USB relua setare este ceva de-a face cu standby şi hibernare eventhough mea se referă la o problemă doesnt de aşteptare, pentru că în orice moment ar putea congela pe zi . Poate că acesta este doar un coinsidence, dar aş vrea ca voi să-mi dea opinia dumneavoastră ... Multumesc pentru timpul pentru a citi acest lucru. Regards Dave ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai făcut sigur, procesorul este complet liber de praf şi murdărie.
| |||
| |||
| Aşa cum am încercat să răspundă la posta dvs. Este prăbuşit din nou .. după 2 zile de nu se blochează. Asta exclude opţiunea de a relua USB Da toate fani sunt toate gratuite de la praf, I try şi a ţine pasul cu ei cât mai mult posibil, folosind conserve aer cel puţin o dată pe săptămână Cred că ei timp de nimic am bootat outa uşa din spate. |
|
| |||
| |||
| Im 100% sigur că ei nu o problemă de căldură, pentru că sunt în timpul meu de la mijlocul anilor 20's - 30 |
|
| |||
| |||
| Un prieten de-al meu are aceeasi problema. Dar, pentru că sa thats placa de bază este o bucata de rahat. Eu nu spun hardware-ul este o prostie ![]() Ti-a avariază începe din prima zi. |
|
| |||
| |||
| Da, a început din ziua 1, am început să cred că acest Biostar Tforce550 M / B este o prostie, dar ... Vă mulţumim pentru răspuns, deşi |
|
| |||
| |||
| Dacă ea a inceput de la ziua 1 şi tot ce a fost nou. S-ar putea fi placa de bază. Im nu va spune acest lucru, dar aţi putea să vă actualizaţi BIOS-ul şi să vezi dacă face nici o diferenţă. pe link-ul de aici dacă vrei să te uiţi în care TForce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce 550 TForce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE 550 + SE |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru răspuns, am actualizat BIOS-ul la ultima versiune cât mai curând problema arised, prea m-am gândit că pot avea nevoie de o actualizare de BIOS pentru că placa de bază nu a fost livrat împreună cu cel mai recent BIOS-ul, dar încă nu noroc ... Eu cred că, uneori, trebuie să fie un glitch cu placa de bază, dar vazut ca nu mai rămâne dulce ca un nebun în afară de ciudat congela sa-mi-am întrebam dacă său este de bord sau nu .... Ive rula outa idei ![]() Te rog ajuta-ma .. hohot de râs |
![]() |
|
| Marcaje |