menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Pc Mrznúci (pokračovanie)

Reply

Thread Tools
Old 8. januára 2008, 09:18
Člen Skupina

Default Pc Mrznúci (pokračovanie)

Ahoj všetkým ....

Pár mesiacov späť som začal závitom, s problémami s PC mrazu. Heres odkaz

http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/

Ako to znie v mojom predchádzajúcom vlákno, to mrazenie, ako sa deje už od marca minulého roka, pretože som ju a IVE vyskúšali všetko možné triediť to až doteraz.

Na druhý deň som šiel do mojej CMOS inštalačný program. Môj bios Je Phoenix Award a umožnili stanovenie nazýva USB Resume OD S3/S4. Teraz dont vedieť, či je to čistá náhoda, ale 2 dni na to nemá zmrazila raz.

Dôvodom I toto nastavenie je zapnuté, pretože som plynúť môj myšou cez USB rozhranie, a čítal som, že až na usb obnoviť nastavenie je niečo urobiť s pohotovostnom režime spánku a hoci môj problém doesnt týkajú v pohotovostnom režime, pretože by mohol zmraziť kedykoľvek na deň . Možno je to všetko len coinsidence, ale rád by som vás, aby mi svoj názor ... Ďakujem, že ste si urobili čas a prečítajte si to. Dave ide ...
Old 8 januára 2008, 10:20
Administrátor Skupina

Už ste sa určite váš procesor je úplne zadarmo prachu a špiny.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. januára 2008, 10:34
Člen Skupina

Tak ako som sa snažil odpovedať na Váš príspevok sa zrútil opäť .. za 2 dni bez zrútenia. To vylučuje možnosť usb životopis

Áno, všetci fanúšikovia sú bez prachu, zkusím a držať krok s pokiaľ možno čo najviac konzervovaných pomocou vzduchu najmenej raz týždenne

Myslím, že svojho času tú vec mám štartovanie systému outa zadné dvere.
Old 8 januára 2008, 10:38
Člen Skupina

Im 100% istí jeho ne teplo problém, pretože môj temps sa v polovici z 20 - 30
Old 8 januára 2008, 11:30
Člen Skupina

A môj priateľ má rovnaký problém. Ale to je preto, že jeho platňa je kúsok svinstvo.
Já neříkám, hardvér je svinstvo
Čo sa zrúti začať od prvého dňa.
Old 8 januára 2008, 14:33
Člen Skupina

Áno, začala od 1 deň, som na začiatku si to Biostar Tforce550 M / B je svinstvo, rovnako ... ďakujem za Vašu odpoveď aj keď
Old 8. januára 2008, 15:56
Člen Skupina

Ak je spustený od 1 deň, a všetko bolo nové. Mohlo by to byť základná doska. Im Nehovorím, že to bude fungovať, ale môžete aktualizovať BIOS a vidieť, že keď je nejaký rozdiel.
Tu je odkaz, ak sa chcete pozrieť do tohto
Tforce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce +550
Tforce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE +550 + SE
Old 9 januára 2008, 05:28
Člen Skupina

Vďaka za Vaše odpovede, som aktualizoval bios na najnovšiu verziu, akonáhle je problém arised, myslel som, že i to, že môže potrebovať bios aktualizovať, pretože základná doska nie je dodávaný s najnovšou bios, ale stále nie je náhoda ... Já myslím, že niekedy musí byť porucha s doske, ale videli, ako beží sladké ako blázon okrem odd zmraziť svoj ma zaujímalo, či je jej predstavenstvo, alebo nie .... Ive spustiť outa nápady

Prosím pomôžte mi .. válet sa
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomoc! Môj nový počítač Udržuje mrznúce! cheesepuff Všeobecné Hardware Chat 9 27 apríla 2009 08:56
No mic, bez zvuku a XP mrazu oh my joeshcosmo Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 7 22. januára 2009 09:16
USB 2.0 mrznúce Počítačová Snohawk Všeobecné Hardware Chat 4 24. decembra 2008 08:36
PC otázky zmrazenie Gerry Mac Všeobecné Hardware Chat 7 22. December 2008 16:17
WMP je zmrazenie hore. Warrenisit Multimedia & Kodeky 2 21 januára 2008 12:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.