![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým .... Pár mesiacov späť som začal závitom, s problémami s PC mrazu. Heres odkaz http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/ Ako to znie v mojom predchádzajúcom vlákno, to mrazenie, ako sa deje už od marca minulého roka, pretože som ju a IVE vyskúšali všetko možné triediť to až doteraz. Na druhý deň som šiel do mojej CMOS inštalačný program. Môj bios Je Phoenix Award a umožnili stanovenie nazýva USB Resume OD S3/S4. Teraz dont vedieť, či je to čistá náhoda, ale 2 dni na to nemá zmrazila raz. Dôvodom I toto nastavenie je zapnuté, pretože som plynúť môj myšou cez USB rozhranie, a čítal som, že až na usb obnoviť nastavenie je niečo urobiť s pohotovostnom režime spánku a hoci môj problém doesnt týkajú v pohotovostnom režime, pretože by mohol zmraziť kedykoľvek na deň . Možno je to všetko len coinsidence, ale rád by som vás, aby mi svoj názor ... Ďakujem, že ste si urobili čas a prečítajte si to. Dave ide ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste sa určite váš procesor je úplne zadarmo prachu a špiny.
| |||
| |||
| Tak ako som sa snažil odpovedať na Váš príspevok sa zrútil opäť .. za 2 dni bez zrútenia. To vylučuje možnosť usb životopis Áno, všetci fanúšikovia sú bez prachu, zkusím a držať krok s pokiaľ možno čo najviac konzervovaných pomocou vzduchu najmenej raz týždenne Myslím, že svojho času tú vec mám štartovanie systému outa zadné dvere. |
|
| |||
| |||
| Im 100% istí jeho ne teplo problém, pretože môj temps sa v polovici z 20 - 30 |
|
| |||
| |||
| A môj priateľ má rovnaký problém. Ale to je preto, že jeho platňa je kúsok svinstvo. Já neříkám, hardvér je svinstvo ![]() Čo sa zrúti začať od prvého dňa. |
|
| |||
| |||
| Áno, začala od 1 deň, som na začiatku si to Biostar Tforce550 M / B je svinstvo, rovnako ... ďakujem za Vašu odpoveď aj keď |
|
| |||
| |||
| Ak je spustený od 1 deň, a všetko bolo nové. Mohlo by to byť základná doska. Im Nehovorím, že to bude fungovať, ale môžete aktualizovať BIOS a vidieť, že keď je nejaký rozdiel. Tu je odkaz, ak sa chcete pozrieť do tohto Tforce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce +550 Tforce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE +550 + SE |
|
| |||
| |||
| Vďaka za Vaše odpovede, som aktualizoval bios na najnovšiu verziu, akonáhle je problém arised, myslel som, že i to, že môže potrebovať bios aktualizovať, pretože základná doska nie je dodávaný s najnovšou bios, ale stále nie je náhoda ... Já myslím, že niekedy musí byť porucha s doske, ale videli, ako beží sladké ako blázon okrem odd zmraziť svoj ma zaujímalo, či je jej predstavenstvo, alebo nie .... Ive spustiť outa nápady ![]() Prosím pomôžte mi .. válet sa |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc! Môj nový počítač Udržuje mrznúce! | cheesepuff | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 27 apríla 2009 08:56 |
| No mic, bez zvuku a XP mrazu oh my | joeshcosmo | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 7 | 22. januára 2009 09:16 |
| USB 2.0 mrznúce Počítačová | Snohawk | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 24. decembra 2008 08:36 |
| PC otázky zmrazenie | Gerry Mac | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 22. December 2008 16:17 |
| WMP je zmrazenie hore. | Warrenisit | Multimedia & Kodeky | 2 | 21 januára 2008 12:46 |
| Thread Tools | |
| |