мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Пц Хладан (наставак)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. јануар 2008, 09:18
Мембер Гроуп

Default Пц Хладан (наставак)

Поздрав свима ....

Неколико месеци вратио сам покренуо тхреад, код проблема са пц замрзавање. Хересу линк

хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/ф...проблем-11167/

Као што пише у мом претходном слиједи, као што је овај замрзавање траје од март прошле године, од када сам га саградили, и иве суђен све могуће разврстати га до сада.

Други дан сам отишао у мој ЦМОС сетуп програм. Мој БИОС је Пхоеникс награда и омогућена поставка зове УСБ РЕЗИМЕ ОД С3/С4. Сада ја донт кноткле да данашји је чиста случајност, али 2 дана на њој није замрзнути једном.

Разлог сам омогућили ово подешавање је зато што сам покренути моје мишем преко УСБ интерфејса, а читао сам да су се наставили усб поставка је нешто радити с стању хибернације евентхоугх а мој проблем се односи на стању, јер у сваком тренутку могао замрзнути на дан . Можда је ово све само цоинсиденце, али бих волео да ви дајте ми своје мишљење ... Хвала вам за узимање времена да прочитате овај. Регардс Даве ...
Old 8. Мар 2008, 10:20
Администратор Гроуп

Јесте ли сигурни да су је ЦПУ прашине и нечистоћа у потпуности бесплатно.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 8. јануар 2008, 10:34
Мембер Гроуп

Као што сам се покушава да одговори на Ваш пост Она пала опет .. након 2 дана без црасхес. Та правила се наставити УСБ опција

Да сви фанови су слободни од прашине, ЈА пробати и држати корак са колико год је то могуће помоћу лименкама ваздуху барем једном недељно

Мислим да је њен пут осудити ствар је добио боотед оута на задња врата.
Old 8. Мар 2008, 10:38
Мембер Гроуп

Им 100% сигуран а не својих топлоте проблем, јер су моје Темпс је средином 20'с - 30
Old 8. Мар 2008, 11:30
Мембер Гроуп

Мој пријатељ има исти проблем. Али тај јер његова матична плоча је део срање.
Им 'не казивање вашем хардверу је срање
Да ли је црасхес почиње од првог дана.
Old 8. Мар 2008, 14:33
Мембер Гроуп

Да почело из дана 1, Им 'старт то мислити овај Биостар Тфорце550 М / Б је срање као и ... хвала за одговор мада
Old 8. јануар 2008, 15:56
Мембер Гроуп

Ако је започео из дана 1 и све је било ново. То би могла бити матична плоча. Им не говорећи то ће радити, али могли бисте ажурирали ваш БИОС и видети ако се то чини све разлике.
овде је линк ако желите погледати у који
ТФорце 550 хттп://ууу.биостар-уса.цом/мбдоунлоа...дел=ТФорце 550
ТФорце 550 СЕ хттп://ууу.биостар-уса.цом/мбдоунлоа...=ТФОРЦЕ 550 + СЕ
Old 9. Јул 2008, 05:28
Мембер Гроуп

Хвала на одговору, ја се ажурирају БИОС на најновију верзију чим се проблем арисед, мислио сам да је превише мај треба да ажурирате БИОС матичне плоче јер није био испоручен са најновијим БИОС-у, али и даље нема среће ... Понекад мисле да мора бити глитцх са матичне плоче, али сматрају да тече слатко као орах осим ак замрзнути њена гот ме питате да ли је његова одбора или не .... Иве покренути оута идеје

Угодити помоћ мене .. лол
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц