![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Поздрав свима ....
Неколико месеци вратио сам покренуо тхреад, код проблема са пц замрзавање. Хересу линк хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/ф...проблем-11167/ Као што пише у мом претходном слиједи, као што је овај замрзавање траје од март прошле године, од када сам га саградили, и иве суђен све могуће разврстати га до сада. Други дан сам отишао у мој ЦМОС сетуп програм. Мој БИОС је Пхоеникс награда и омогућена поставка зове УСБ РЕЗИМЕ ОД С3/С4. Сада ја донт кноткле да данашји је чиста случајност, али 2 дана на њој није замрзнути једном. Разлог сам омогућили ово подешавање је зато што сам покренути моје мишем преко УСБ интерфејса, а читао сам да су се наставили усб поставка је нешто радити с стању хибернације евентхоугх а мој проблем се односи на стању, јер у сваком тренутку могао замрзнути на дан . Можда је ово све само цоинсиденце, али бих волео да ви дајте ми своје мишљење ... Хвала вам за узимање времена да прочитате овај. Регардс Даве ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Јесте ли сигурни да су је ЦПУ прашине и нечистоћа у потпуности бесплатно.
|
|||
|
|||
|
Као што сам се покушава да одговори на Ваш пост Она пала опет .. након 2 дана без црасхес. Та правила се наставити УСБ опција
Да сви фанови су слободни од прашине, ЈА пробати и држати корак са колико год је то могуће помоћу лименкама ваздуху барем једном недељно Мислим да је њен пут осудити ствар је добио боотед оута на задња врата. |
|
|
|||
|
|||
|
Им 100% сигуран а не својих топлоте проблем, јер су моје Темпс је средином 20'с - 30
|
|
|
|||
|
|||
|
Мој пријатељ има исти проблем. Али тај јер његова матична плоча је део срање.
Им 'не казивање вашем хардверу је срање ![]() Да ли је црасхес почиње од првог дана. |
|
|
|||
|
|||
|
Да почело из дана 1, Им 'старт то мислити овај Биостар Тфорце550 М / Б је срање као и ... хвала за одговор мада
|
|
|
|||
|
|||
|
Ако је започео из дана 1 и све је било ново. То би могла бити матична плоча. Им не говорећи то ће радити, али могли бисте ажурирали ваш БИОС и видети ако се то чини све разлике.
овде је линк ако желите погледати у који ТФорце 550 хттп://ууу.биостар-уса.цом/мбдоунлоа...дел=ТФорце 550 ТФорце 550 СЕ хттп://ууу.биостар-уса.цом/мбдоунлоа...=ТФОРЦЕ 550 + СЕ |
|
|
|||
|
|||
|
Хвала на одговору, ја се ажурирају БИОС на најновију верзију чим се проблем арисед, мислио сам да је превише мај треба да ажурирате БИОС матичне плоче јер није био испоручен са најновијим БИОС-у, али и даље нема среће ... Понекад мисле да мора бити глитцх са матичне плоче, али сматрају да тече слатко као орах осим ак замрзнути њена гот ме питате да ли је његова одбора или не .... Иве покренути оута идеје
![]() Угодити помоћ мене .. лол |