менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Шт заморозки (продовження)

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 січня 2008, 09:18
Член групи

Default Шт заморозки (продовження)

Привіт усім ....

Кілька місяців тому я почала потоку, з проблемами з ПК заморожування. Херес посиланням

http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/

Як говориться в моєму попередньому потоці, як така зупинка триває з березня минулого року, тому що я збудував її, і Ive випробувала все можливе, щоб розібратися до сих пір.

На другий день я пішов у мою програму CMOS Setup. Моя чи BIOS Phoenix Award і включений параметр, званий USB поновляться з S3/S4. Тепер я не знаю, якщо це чистий збіг, але 2 дня на це не заморозив раз.

Тому я цей параметр включений, тому що я запустити мої миші через USB-інтерфейс, і я прочитав про те, що настройка USB відновити щось робити з сплячому режимі очікування і Eventhough doesn't моя проблема пов'язана з очікуваннями, оскільки можна заморозити в будь-який час дня . Можливо, це всього лише coinsidence, але я б хотів, щоб ви, хлопці, дайте мені ваша думка ... Thankyou знайшли час для читання. Regards Dave ...
Old 8 січня 2008, 10:20
Адміністратор групи

Ви переконалися, ваш процесор Абсолютно пилу і бруду безкоштовно.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 8 січня 2008, 10:34
Член групи

Подібно тому, як я намагався відповісти на Ваш пост Вона вдарила знову .. Після 2days НЕ аварій. Це виключає варіанту USB резюме

Так, всі вентилятори всіх вільних від пилу, і я намагаюся не відставати від його як можна більше допомоги стисненим повітрям принаймні раз на тиждень

Я думаю свого часу Damn Thing отримали завантаженні УТА задні двері.
Old 8 січня 2008, 10:38
Член групи

Im 100% упевнений, що його не тепло питання, тому що моя Temps знаходимося в середині 20's - 30
Old 8 січня 2008, 11:30
Член групи

Один мій знайомий має ті ж проблеми. Але оскільки його Thats плати шматок лайна.
Я не кажу, що ваше апаратне забезпечення знаходиться лайно
Хіба аварій почати з першого дня.
Old 8 січня 2008, 14:33
Член групи

Так, це почалося з 1 день, я починаю думати, це Biostar TForce550 M / B це лайно, а також ... Спасибі за Вашу відповідь, хоча
Old 8 січня 2008, 15:56
Член групи

Якщо він почав з самого першого дня 1, і все було новим. Це може бути платі. Їм не кажу, що це буде працювати, але ви можете оновити BIOS і подивіться, що робить ніякої різниці.
Тут посилання, якщо ви хочете зайнятися цим
TForce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce+550
TForce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE+550+SE
Old 9 січня 2008, 05:28
Член групи

Дякуємо за вашу відповідь, я оновив BIOS до останньої версії, як тільки виникали проблеми, я теж думала, що їй доведеться Оновлення BIOS материнської плати, тому що не було надіслано з останнім BIOS, але не пощастило ... Іноді я думаю, вони повинні бути збій в роботі материнської плати, але бачив як він працює солодкий, як горіх Поряд з непарними заморозити своє отримав мені цікаво чи є його борту чи ні .... Ive запустити УТА ідей

Будь ласка, допоможіть мені .. ха-ха-ха
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.