![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім .... Кілька місяців тому я почала потоку, з проблемами з ПК заморожування. Херес посиланням http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/ Як говориться в моєму попередньому потоці, як така зупинка триває з березня минулого року, тому що я збудував її, і Ive випробувала все можливе, щоб розібратися до сих пір. На другий день я пішов у мою програму CMOS Setup. Моя чи BIOS Phoenix Award і включений параметр, званий USB поновляться з S3/S4. Тепер я не знаю, якщо це чистий збіг, але 2 дня на це не заморозив раз. Тому я цей параметр включений, тому що я запустити мої миші через USB-інтерфейс, і я прочитав про те, що настройка USB відновити щось робити з сплячому режимі очікування і Eventhough doesn't моя проблема пов'язана з очікуваннями, оскільки можна заморозити в будь-який час дня . Можливо, це всього лише coinsidence, але я б хотів, щоб ви, хлопці, дайте мені ваша думка ... Thankyou знайшли час для читання. Regards Dave ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви переконалися, ваш процесор Абсолютно пилу і бруду безкоштовно.
| |||
| |||
| Подібно тому, як я намагався відповісти на Ваш пост Вона вдарила знову .. Після 2days НЕ аварій. Це виключає варіанту USB резюме Так, всі вентилятори всіх вільних від пилу, і я намагаюся не відставати від його як можна більше допомоги стисненим повітрям принаймні раз на тиждень Я думаю свого часу Damn Thing отримали завантаженні УТА задні двері. |
|
| |||
| |||
| Im 100% упевнений, що його не тепло питання, тому що моя Temps знаходимося в середині 20's - 30 |
|
| |||
| |||
| Один мій знайомий має ті ж проблеми. Але оскільки його Thats плати шматок лайна. Я не кажу, що ваше апаратне забезпечення знаходиться лайно ![]() Хіба аварій почати з першого дня. |
|
| |||
| |||
| Так, це почалося з 1 день, я починаю думати, це Biostar TForce550 M / B це лайно, а також ... Спасибі за Вашу відповідь, хоча |
|
| |||
| |||
| Якщо він почав з самого першого дня 1, і все було новим. Це може бути платі. Їм не кажу, що це буде працювати, але ви можете оновити BIOS і подивіться, що робить ніякої різниці. Тут посилання, якщо ви хочете зайнятися цим TForce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce+550 TForce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE+550+SE |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за вашу відповідь, я оновив BIOS до останньої версії, як тільки виникали проблеми, я теж думала, що їй доведеться Оновлення BIOS материнської плати, тому що не було надіслано з останнім BIOS, але не пощастило ... Іноді я думаю, вони повинні бути збій в роботі материнської плати, але бачив як він працює солодкий, як горіх Поряд з непарними заморозити своє отримав мені цікаво чи є його борту чи ні .... Ive запустити УТА ідей ![]() Будь ласка, допоможіть мені .. ха-ха-ха |