по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

PC Измръзване / трясък

Reply

Нишка Инструменти
Old 3-ти януари 2008, 22:06
Rab
Новите държави Група

Default PC Измръзване / трясък

Имам моите собствени са изградени персонален компютър за около 3 години, но напоследък е бил замразяване, когато аз обувка горе игра за 15 секунди или дори просто браузване с няколко отворени прозорци след около 5 минути.

Първата ми мисъл беше, че нещо не е прегряване в случай, затова взех вратата си и остана фен на вратата; не помагат на всички.

Аз тогава си помислих, че е видео картата, така и деинсталиран ми VID карти водачите и включен ми VID карти (от R9800pro до Ti4200, просто за удоволствие) и че не е работа. Сложих си R9800 назад и премине към най-новите драйвери от ATI на сайта и че не е работа.

Аз не съм clueless към компютъра чрез всякакви средства, но аз съм малко stumped от тази.

(Аз също се съмнявал проблеми като PSU не са достатъчно силни, или нещо такова, защото аз се завтече компютъра Глобата за над 2 години)

Дали някой има някакви предложения за мен?

Аз също си помислих GPU фен почина, но тогава ti4200 би работил.

Бих просто преформатирате но не са ми OS дискове вече, ако всичко по друг начин не мога да опитам да ги получат
Old 4-ти Януари 2008, 03:01
Номер на групата

Ако имате повече от една карта с памет, опитайте се да извадите един и тичам само с един, ако няма по-добро суап около тях, все още се използва само един и да видите дали това решава това.

Или ако имате лукса на резервни RAM достъпни опитайте да използвате това.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4-ти Януари 2008, 15:41
Rab
Новите държави Група

Да ... аз се опитах да суап на RAM и около него не е направил нищо, аз може да е просто да си ухапване от куршум и да купуват XP дискове и преформатирате ...
Old 6-ти януари 2008, 20:33
Rab
Новите държави Група

Ами аз успях да си взема страна на Windows XP и аз reformatted, но тя не изглежда да са помогнали на мой проблем много. Тя не катастрофата в черния ми монитор, но когато отворите някоя сортиране на PC игра, блокира само няколко секунди, а понякога и аз не съм в състояние дори да го затворите w / задача ръководител половината време. Аз съм много объркана в момента.
Old 6-ти януари 2008, 21:35
Номер на групата

Трябва да се съглася с philthomas.You са доста много изключи повечето неща out.Make един Bootable ISO на Memtest86 и напълно да тестват паметта, за да сте сигурни, че не е виновен

Моята система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графична карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Звукова карта:
Борда HDA
Hard Drive (и):
Няколко LOL 1650GB общо
Оптично устройство (а):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Дело / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Охлаждане:
Tuniq кула 120
Мрежа / Интернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монитор (и):
Acer 22 "широкоекранен
Операционна система (и):
Vista x64 Ultimate
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
PC трясък и замразяване с нередовни BSOD Спри Съобщения - не памет или Harddrive releach Общи Хардуер Чат 2 12 Юни 2009 07:53
Windows 7 трясък Coolyxxx Windows операционни системи 14 27 май 2009 г. 09:29
Compaq Presario S4000V - замразяване / трясък - Нуждаете се от помощ Сам Общи Хардуер Чат 1 23rd Mar 2009 08:11
Какво причинява трясък? smackimus Общи Хардуер Чат 1 1-ви септември 2008 23:38
Моят компютър поддържа трясък ken979 Общи Софтуер Чат 13 18 Март 2008 07:06
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc