menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

PC mrznoucí / shazovat

Reply

Thread Nástroje
Old 3 ledna 2008, 22:06
Rab
Nový člen skupiny

Default PC mrznoucí / shazovat

Mám mé vlastní PC postavené pro asi 3 roky, ale nedávno bylo zmrazení, kdykoli jsem se spustit hru po dobu 15 sekund, nebo i jen prohlíží s pár oken otevřít v asi 5 minut.

Moje první myšlenka byla, že něco bylo přehřátí v případě, takže jsem si vzal volno a dveře štukatura ventilátoru ve dveřích; nebylo pomoci vůbec.

Já myslel, pak to bylo mé grafické karty tak i odinstalovány moje vid karty řidiče a zapnutý moje vid karty (od R9800pro na Ti4200, jen pro zábavu) a že to nebude fungovat. Já jsem můj R9800 zpátky a přešly na nejnovější ovladače od ATI na webové stránce, a že to nebude fungovat.

Nejsem bezradné na PC všemi prostředky, ale jsem trochu pařezy, které tento.

(Také jsem nepochyboval problémy jako PSU není dostatečně silný nebo něco takovýho, protože jsem běžel na PC pokuty za více než 2 roky)

Má někdo má nějaké návrhy pro mě?

Také jsem si myslel, že moje GPU fanoušek zemřel, ale pak se ti4200 by pracovali.

Já bych jen přeformátujete ale nemám můj OS disky už, když vše ostatní selže můžu snažit získat jejich
Old 4 ledna 2008, 03:01
Dárce Skupina

Pokud máte více než jednu paměťovou kartu, můžete se pokusit odebrat jeden a jezdí jen jedna, pokud ne lepší swap je asi stále používáte jen jednu, a zjistit, zda toto řeší ji.

Nebo pokud máte luxusní náhradních RAM k dispozici zkuste to.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4 ledna 2008, 15:41
Rab
Nový člen skupiny

Jo ... jsem se snažil měnit RAM kolem a neučinila nic, já se musím jen kousnout do kyselého jablka a jít koupit XP disky a přeformátujete ...
Old 6 ledna 2008, 20:33
Rab
Nový člen skupiny

Tak se mi podařilo dostat své ruce na Windows XP a já přeformátovaný ale nezdá pomohl můj problém daleko. Neznamená to však zhroutí jako v černé barvě se na můj monitor, ale když jsem otevřený jakékoli PC hry, došlo ke zhroucení jen několik sekund, a někdy jsem ani schopen zavřít w / Task Manager polovinu času. Jsem opravdu zaměnit hned.
Old 6 ledna 2008, 21:35
Dárce Skupina

Musím souhlasit s philthomas.You mít dost daleko rozhodl většinu věcí out.Make spouštěcí ISO na Memtest86 a plně test paměti, aby se ujistil, že není chyba

Můj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Paměť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubní HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkem
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chlazení:
Tuniq věž 120
Síť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Ultimate X64
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.