![]() |
|
| |||
| |||
| Είχα έθιμο ενσωματωμένο υπολογιστή μου για περίπου 3 έτη, αλλά πρόσφατα έχει κατάψυξη κάθε φορά που θα ξεκινήσετε ένα παιχνίδι για 15 δευτερόλεπτα ή ακόμη και την περιήγηση με δυο παράθυρα ανοικτά σε περίπου 5 λεπτά. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι ήταν στην περίπτωση υπερθέρμανσης, έτσι πήρε την πόρτα και off κολλήσει ανεμιστήρα στην πόρτα? Δεν βοήθησε καθόλου. Τότε νόμιζα ότι ήταν η δική μου κάρτα βίντεο έτσι απεγκατάσταση μου vid οδηγούς και ενεργοποιημένη κάρτα μου vid κάρτες (από το R9800pro με Ti4200, απλά για διασκέδαση) και ότι δεν λειτούργησε. Έβαλα πίσω μου R9800 σε ενεργοποιημένο και με τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης από την ATI και της ιστοσελίδας του ότι δεν λειτούργησε. Δεν είμαι clueless στο PC του με κάθε μέσο, αλλά είμαι λίγο stumped από αυτό. (I εξέφρασε επίσης αμφιβολίες για προβλήματα όπως το PSU δεν είναι αρκετά ισχυρό ή κάτι τέτοιο, γιατί έτρεξε το PC πρόστιμο για πάνω από 2 χρόνια) Υπάρχει κάποιος που έχει κάποια πρόταση για μένα; ![]() Επίσης, νόμιζα GPU fan μου πέθανε, αλλά στη συνέχεια η ti4200 θα εργαστεί. Απλώς θα επαναμορφοποιήσει αλλά δεν έχω OS δίσκους μου πια, αν όλα τα άλλα αποτύχουν θα μπορεί να προσπαθήσει να επιτύχει τους |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν έχετε περισσότερα από ένα memory stick, προσπαθήστε να καταργήσετε ένα και λειτουργεί με ένα μόνο, αν δεν καλύτερη swap τους γύρω, με ένα μόνο ακόμη και δείτε εάν αυτό επιλύει αυτό.
| |||
| |||
| Ναι ... Προσπάθησα να το swap RAM κοντά και δεν κάνουν τίποτα? I μπορούν να έχουν μόνο να επιμείνει στις προσπάθειές της και να αγοράσει δίσκους XP και ξανά ... |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν κατάφερα να το χέρι μου για τα Windows XP και επαναδιαμορφώθηκε αλλά δεν φαίνεται να έχουν βοηθήσει πολύ το πρόβλημά μου. Δεν συντριβή όπως ορίζονται στην μαύρη οθόνη μου, αλλά όταν ανοίξετε οποιοδήποτε PC παιχνίδι, η λειτουργία διακοπεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα και, ενίοτε, δεν είμαι ακόμη σε θέση να το κλείσετε w / καθήκοντα διευθυντή το ήμισυ του χρόνου. Είμαι πραγματικά συγχέεται τώρα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να συμφωνήσω με philthomas.You έχουν αποκλεισθεί σε μεγάλο βαθμό τα περισσότερα πράγματα out.Make εκκίνησης του ISO Memtest86 και την πλήρη δοκιμή της μνήμης για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι το σφάλμα
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC συντρίβεται και Κατάψυξη με Περιστασιακές BSOD Διακοπή Μηνύματα - δεν μνήμης ή Σκληρό Δίσκο | releach | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 12 Ιουν 2009 07:53 |
| Windows 7 συντρίβεται | Coolyxxx | Λειτουργικά συστήματα Windows | 14 | 27 Μαΐου 2009 09:29 |
| Compaq Presario S4000V - Δέσμευση / συντρίβεται - Χρειάζομαι βοήθεια | Sam | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 23 Μαρ 2009 08:11 |
| Τι προκαλεί το συντρίβεται; | smackimus | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 1η Σεπ 2008 23:38 |
| Ο υπολογιστής μου συνεχίζει να συντρίβεται | ken979 | Γενικά Λογισμικό Chat | 13 | 18 Μαρ 2008 07:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |