μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Κατάψυξη PC / συντρίβεται

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Ιανουαρίου 2008, 22:06
Rab
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Κατάψυξη PC / συντρίβεται

Είχα έθιμο ενσωματωμένο υπολογιστή μου για περίπου 3 έτη, αλλά πρόσφατα έχει κατάψυξη κάθε φορά που θα ξεκινήσετε ένα παιχνίδι για 15 δευτερόλεπτα ή ακόμη και την περιήγηση με δυο παράθυρα ανοικτά σε περίπου 5 λεπτά.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι ήταν στην περίπτωση υπερθέρμανσης, έτσι πήρε την πόρτα και off κολλήσει ανεμιστήρα στην πόρτα? Δεν βοήθησε καθόλου.

Τότε νόμιζα ότι ήταν η δική μου κάρτα βίντεο έτσι απεγκατάσταση μου vid οδηγούς και ενεργοποιημένη κάρτα μου vid κάρτες (από το R9800pro με Ti4200, απλά για διασκέδαση) και ότι δεν λειτούργησε. Έβαλα πίσω μου R9800 σε ενεργοποιημένο και με τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης από την ATI και της ιστοσελίδας του ότι δεν λειτούργησε.

Δεν είμαι clueless στο PC του με κάθε μέσο, αλλά είμαι λίγο stumped από αυτό.

(I εξέφρασε επίσης αμφιβολίες για προβλήματα όπως το PSU δεν είναι αρκετά ισχυρό ή κάτι τέτοιο, γιατί έτρεξε το PC πρόστιμο για πάνω από 2 χρόνια)

Υπάρχει κάποιος που έχει κάποια πρόταση για μένα;

Επίσης, νόμιζα GPU fan μου πέθανε, αλλά στη συνέχεια η ti4200 θα εργαστεί.

Απλώς θα επαναμορφοποιήσει αλλά δεν έχω OS δίσκους μου πια, αν όλα τα άλλα αποτύχουν θα μπορεί να προσπαθήσει να επιτύχει τους
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 03:01
Ομάδα Δωρητών

Εάν έχετε περισσότερα από ένα memory stick, προσπαθήστε να καταργήσετε ένα και λειτουργεί με ένα μόνο, αν δεν καλύτερη swap τους γύρω, με ένα μόνο ακόμη και δείτε εάν αυτό επιλύει αυτό.

Ή, αν έχετε την πολυτέλεια των ανταλλακτικών RAM διαθέσιμη δοκιμάστε αυτό.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 15:41
Rab
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι ... Προσπάθησα να το swap RAM κοντά και δεν κάνουν τίποτα? I μπορούν να έχουν μόνο να επιμείνει στις προσπάθειές της και να αγοράσει δίσκους XP και ξανά ...
Old 6 Ιανουαρίου, 2008, 20:33
Rab
Νέο Μέλος Ομάδα

Λοιπόν κατάφερα να το χέρι μου για τα Windows XP και επαναδιαμορφώθηκε αλλά δεν φαίνεται να έχουν βοηθήσει πολύ το πρόβλημά μου. Δεν συντριβή όπως ορίζονται στην μαύρη οθόνη μου, αλλά όταν ανοίξετε οποιοδήποτε PC παιχνίδι, η λειτουργία διακοπεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα και, ενίοτε, δεν είμαι ακόμη σε θέση να το κλείσετε w / καθήκοντα διευθυντή το ήμισυ του χρόνου. Είμαι πραγματικά συγχέεται τώρα.
Old 6 Ιανουαρίου, 2008, 21:35
Ομάδα Δωρητών

Πρέπει να συμφωνήσω με philthomas.You έχουν αποκλεισθεί σε μεγάλο βαθμό τα περισσότερα πράγματα out.Make εκκίνησης του ISO Memtest86 και την πλήρη δοκιμή της μνήμης για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι το σφάλμα

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PC συντρίβεται και Κατάψυξη με Περιστασιακές BSOD Διακοπή Μηνύματα - δεν μνήμης ή Σκληρό Δίσκο releach Γενική Συζήτηση Hardware 2 12 Ιουν 2009 07:53
Windows 7 συντρίβεται Coolyxxx Λειτουργικά συστήματα Windows 14 27 Μαΐου 2009 09:29
Compaq Presario S4000V - Δέσμευση / συντρίβεται - Χρειάζομαι βοήθεια Sam Γενική Συζήτηση Hardware 1 23 Μαρ 2009 08:11
Τι προκαλεί το συντρίβεται; smackimus Γενική Συζήτηση Hardware 1 1η Σεπ 2008 23:38
Ο υπολογιστής μου συνεχίζει να συντρίβεται ken979 Γενικά Λογισμικό Chat 13 18 Μαρ 2008 07:06
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.