![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam imao običaj sagradio moj pc za oko 3 god, ali u zadnje vrijeme je hladno, kad god sam čizma gore igra za 15 sekundi ili čak samo s pregledavanjem par prozora otvoren na oko 5 minuta. Moja prva misao bila je da se nešto u slučaju pregrijavanja, pa sam uzeo vrata od i zaglavi navijate u vrata, ne pomaže uopće. Ja mislio to je bio moj video kartice tako da sam deinstaliran mom Vidu kartice vozača i prebacio moj vid kartice (od R9800pro do Ti4200, samo za zabavu), a koji nisu funkcionirali. Li staviti natrag u moje R9800 i prebacio se na najnovije drivere od ATI-a web lokacije, a da nije 'funkcionirati. Nisam clueless na PC bilo kojim sredstvima, ali sam se malo stumped po ovoj. (Sumnjao sam i problemi poput PSU nije dovoljno snažan ili nešto slično, jer sam išla PC fina za preko 2 godine) Se bilo tko imati bilo koji sugestija za mene? ![]() Također sam mislila moje GPU navijač umro ali tada ti4200 bi radili. Ja bih samo reformatizovati ali JA dont 'imati moj OS Diskovi više, ako sve ostalo ne mogu pokušati nabaviti ih |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako imate više od jednog Memory Stick, pokušajte ukloniti jednu i trčanje sa samo jednom, ako ne bolje swap oko njih, i dalje koristite samo jedan i vidjeti ako ovaj rješava ga.
| |||
| |||
| Aha ... ja pokušao swap RAM okolo i nije ništa učiniti, JA svibanj pravedan morati izgristi se metak i otići kupiti XP diskova i reformatizovati ... |
|
| |||
| |||
| Pa sam uspio dobiti moje ruke na Windowsima XP i ja reformatted ali ne izgleda da ima puno pomogao moj problem. It doesn't crash kao u crnom iz mog monitora, ali kad sam otvoriti bilo kakav PC igra, on crashes samo nekoliko sekundi, a ponekad čak i nisam u mogućnosti da ga zatvorite w / zadaća voditelj pol vremena. Ja sam stvarno zbunjen right now. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moram se složiti s philthomas.You imati ljepušan velik dio gospodarite većinu stvari out.Make jedan bootable ISO i Memtest86 i potpuno test memorije da biste bili sigurni da nije krivnja
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC pad sustava i sa Hladan Povremeni BSOD Stop Poruke - ne ili Memory harddrive | releach | General Hardware Chat | 2 | 12. lipnja 2009 07:53 |
| Pad sustava Windows 7 | Coolyxxx | Windows Operating Systems | 14 | 27. svibanj 2009 09:29 |
| Tvrtke Compaq Presario S4000V - Hladan / pad sustava - potreba neki pomoć | Sam | General Hardware Chat | 1 | 23. ožujak 2009 08:11 |
| Što je uzrok pad sustava? | smackimus | General Hardware Chat | 1 | 1. rujan 2008 23:38 |
| Moj računalo uspomena pad sustava | ken979 | Općenito Software Chat | 13 | 18. ožujak 2008 07:06 |
| Thread Tools | |
| |