![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én is szoktam épített db kb 3 év, de a közelmúltban került fagypont amikor I boot up játék 15 másodpercig vagy akár csak egy pár Böngészés ablakok nyitva körülbelül 5 percig. Az első gondolata az volt, hogy valami túlmelegedés esetén, ezért vettem le az ajtó beragadt, és a ventilátor az ajtó, nem segít egyáltalán. Aztán azt hitte, hogy én videokártya Úgyhogy én uninstalled vid kártya vezetők és kapcsolni én vid kártyát (a R9800pro egy Ti4200, just for fun), és hogy egyáltalán nem működik. Én én R9800 vissza kapcsolva, a járművezetők és a legújabb ATI a honlapján, hogy nem működik. Én nem clueless a számítógép bármilyen módon, de én egy kicsit stumped ez az egy. (Azt is kétségbe vonta, problémák, mint a tápegység nem elég erős, vagy ilyesmi, mert futott a számítógépen bírság több mint 2 év) Csinál akárki volna a javaslatok nekem? ![]() Azt is gondoltam, az én GPU ventilátor meghalt, de aztán a ti4200 volna dolgozott. Csak újraformázni de nem az én OS-lemezek már, ha minden mást nem tudok próbálja megszerezni őket |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha több, mint egy Memory Stick, próbálja meg eltávolítani, és csak egy távon, ha nem jobb, csere őket körül, még mindig csak az egyik használja, és ha ez megoldja ezt.
| |||
| |||
| Igen ... megpróbáltam swap a RAM körül, és nem csináltam semmit, én lehet, hogy csak harap a golyó, és menj vásárolni XP lemezeket és újra ... |
|
| |||
| |||
| Jól sikerült a kezem, Windows XP és én újra, de úgy tűnik, hogy nem sokat segített az én problémám. Ez nem katasztrófa, mint a fekete ki a monitort, de mikor nyitott bármilyen számítógépes játék, akkor összeomlik csak néhány másodperc, és néha én sem vagyok képes, hogy lezárja azt w / Feladatkezelő fele az időt. Én igazán megzavarodott most. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van, hogy fogadják el philthomas.You már elég sokat rendelkezett a legtöbb dolgot out.Make egy bootable ISO A Memtest86 és teljes körű vizsgálatot a memóriát, hogy nem az a hiba