![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מחשב בנוי אישית שלי בערך 3 שנים, אך לאחרונה הועלתה הקפאה אתחול עד מתי אני משחק עבור 15 שניות או אפילו רק גלישה עם כמה חלונות פתוחים בערך 5 דקות. המחשבה הראשונה שלי זה היה משהו היה overheating במקרה זה, אז לקחתי את הדלת לסרוגין תקועה מעריץ את הדלת, לא עזר בכלל. אז אני חשבתי שזה היה כרטיס הוידאו שלי כך שאני הוסר שלי vid כרטיס הנהגים ואת המעבר שלי vid כרטיסים (מן R9800pro ל Ti4200, רק בשביל הכיף) וזה לא עבד. שמתי R9800 שלי בחזרה ואת החלפת מנהלי ההתקנים העדכניים ביותר של ATI מתוך אתר האינטרנט של וכי לא פעל. אני לא clueless למחשב של בשום צורה ואופן, אבל אני קצת stumped זה אחד. (אני גם אוהב את doubted בעיות PSU לא להיות חזקים מספיק או משהו כזה, כי אני רץ על המחשב בתוקף במשך שנים 2) האם מישהו יש לך הצעות בשבילי? ![]() גם אני חשבתי GPU מעריץ שלי מתה אבל אז ti4200 היה עובד. הייתי פשוט לאתחל מחדש אבל אין לי דיסקים של מערכת ההפעלה שלי יותר, אם כל השאר נכשל אני יכול לנסות להשיג אותם |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם יש לך אחד או יותר של זיכרון המקל, נסה להסיר אחד ולהפעיל עם אחד בלבד, אם לא יותר טוב להחליף אותם מסביב, עדיין משתמש אחד בלבד ולראות אם זה פותר את זה.
| |||
| |||
| כן ... ניסיתי להחליף את זיכרון RAM מסביב והוא לא עשה כלום, אני יכול להיות רק לנשוך את הכדור וללכת לקנות דיסקים XP ומאתחל מחדש ... |
|
| |||
| |||
| ובכן הצלחתי לקבל את היד שלי ב-Windows XP ואני reformatted אבל זה לא נראה לי בעיה לעזור הרבה. זה לא לקרוס כמו שחור החוצה לי את המסך, אבל כאשר אני פותח כל סוג של משחק מחשב, זה קורס רק כמה שניות, ולפעמים אני אפילו לא יכול לסגור אותו W / מנהל המשימות של חצי שעה. אני ממש מבולבלת עכשיו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חייב להסכים עם philthomas.You יש די הרבה דברים out.Make קבע ברוב אתחול של ISO Memtest86 וכן לבדוק את הזיכרון מלא, כדי לוודא כי הוא לא אשם
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Crashing ו-PC עם מקפיא מזדמנים BSOD עצור הודעות - לא זיכרון או Harddrive | releach | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 12th יוני 2009 07:53 |
| חלונות 7 Crashing | Coolyxxx | מערכות ההפעלה Windows | 14 | -27 במאי 2009 09:29 |
| Compaq Presario S4000V - מקפיא / Crashing - זקוק לעזרה | סם | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 23 מרץ 2009 08:11 |
| מה גורם crashing? | smackimus | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 1 ספטמבר 2008 23:38 |
| המחשב שלי ממשיך crashing | ken979 | כללי תוכנות צ 'אט | 13 | 18 מרץ 2008 07:06 |
| שרשרת כלים | |
| |