mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

PC Užšaldymo / Crashing

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 3, 2008, 22:06
Rab
Naujas Narys

Default PC Užšaldymo / Crashing

Turėjau Mano Custom Built PC už maždaug 3 metų, bet neseniai jis buvo įšaldyti kai aš batų iki 15 sekundžių žaidimas, ar net naršyti su pora langų atidaryti apie 5 minutes.

Mano pirmoji mintis buvo, kad kažkas buvo perkaitimo atveju, todėl aš paėmiau durų išjungti ir įstrigo į duris ventiliatorius; nepadėjo visai.

Tada aš pagalvojau, kad buvo mano video korta, kad aš pašalinta mano vid kortelės vairuotojams ir įjungtas mano vid kortelės (iš R9800pro su Ti4200, tiesiog for fun), o ne dirbti. Įdėti Mano R9800 atgal ir pradėjo į vairuotojus vėliau iš ATI interneto svetainėje ir, kad nebuvo darbe.

Nesu Clueless prie kompiuterio bet kokiu būdu, bet aš truputį stumped šis vienas.

(Aš taip pat abejojo, tokių problemų, kaip PSU nėra pakankamai galinga, ar ką nors panašaus, nes išbėgau PC baudą už daugiau kaip 2 metai)

Ar kas nors turite man pasiūlymus?

Aš taip pat maniau mano GPU ventiliatorius mirė, bet tada ti4200 būtų dirbę.

Norėčiau tiesiog suformatuoti, bet nemanau, kad man OS diskai anymore, jei visi kiti metodai galiu bandyti juos gauti
Old Sausis 4, 2008, 03:01
Donorų grupės

Jei turite daugiau nei vieną atminties kortelę, pabandykite ištrinti vieną ir paleisti tik vieną, jei ne geriau apsikeitimo aplink juos, vis dar naudoja vieną ir pažiūrėkite, ar tai išspręstų jį.

Arba jei turite atsarginių atminties prieinama prabanga pabandykite naudoti kad.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Sausis 4, 2008, 15:41
Rab
Naujas Narys

Yeah ... Bandžiau apsikeitimo RAM aplink ir ji nepadarė nieko, man buvo tiesiog BITĖ kulka ir eiti pirkti XP diskų ir performatuoti ...
Old 6 sausis 2008, 20:33
Rab
Naujas Narys

Na man pavyko gauti savo rankas ant Windows XP ir man pertvarkė, bet neatrodo, kad padėjo man problema daug. Tai nereiškia, crash, kaip ir juoda spalva mano monitoriaus, bet kai aš atviras bet kokio PC žaidimų rūšiuoti, jis sugenda tik kelias sekundes, o kartais aš net galėtų uždaryti m / Task Manager puse metu. I'm really confused right now.
Old 6 sausis 2008, 21:35
Donorų grupės

Turiu sutikti su philthomas.You jau beveik valdė daugelis dalykų out.Make bootable ISO su Memtest86 ir visiškai testas atminties įsitikinkite, kad nėra kaltės

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PC Crashing ir Užšaldymo retsykiais BSOD Stotelė žinutės - ne atmintyje arba HARDDRIVE releach General Hardware Chat 2 Birželis 12, 2009 07:53
Windows 7 Crashing Coolyxxx Windows "operacinės sistemos 14 Gegužė 27, 2009 09:29
Compaq Presario S4000V - Šaldymo / Crashing - reikia šiek tiek padėti Inga General Hardware Chat 1 Kovas 23, 2009 08:11
Kas sukelia kritimo? smackimus General Hardware Chat 1 1 rugsėjis 2008 23:38
Mano kompiuteris palaiko kritimo ken979 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 13 Kovas 18, 2008 07:06
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.