![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turėjau Mano Custom Built PC už maždaug 3 metų, bet neseniai jis buvo įšaldyti kai aš batų iki 15 sekundžių žaidimas, ar net naršyti su pora langų atidaryti apie 5 minutes. Mano pirmoji mintis buvo, kad kažkas buvo perkaitimo atveju, todėl aš paėmiau durų išjungti ir įstrigo į duris ventiliatorius; nepadėjo visai. Tada aš pagalvojau, kad buvo mano video korta, kad aš pašalinta mano vid kortelės vairuotojams ir įjungtas mano vid kortelės (iš R9800pro su Ti4200, tiesiog for fun), o ne dirbti. Įdėti Mano R9800 atgal ir pradėjo į vairuotojus vėliau iš ATI interneto svetainėje ir, kad nebuvo darbe. Nesu Clueless prie kompiuterio bet kokiu būdu, bet aš truputį stumped šis vienas. (Aš taip pat abejojo, tokių problemų, kaip PSU nėra pakankamai galinga, ar ką nors panašaus, nes išbėgau PC baudą už daugiau kaip 2 metai) Ar kas nors turite man pasiūlymus? ![]() Aš taip pat maniau mano GPU ventiliatorius mirė, bet tada ti4200 būtų dirbę. Norėčiau tiesiog suformatuoti, bet nemanau, kad man OS diskai anymore, jei visi kiti metodai galiu bandyti juos gauti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite daugiau nei vieną atminties kortelę, pabandykite ištrinti vieną ir paleisti tik vieną, jei ne geriau apsikeitimo aplink juos, vis dar naudoja vieną ir pažiūrėkite, ar tai išspręstų jį.
| |||
| |||
| Yeah ... Bandžiau apsikeitimo RAM aplink ir ji nepadarė nieko, man buvo tiesiog BITĖ kulka ir eiti pirkti XP diskų ir performatuoti ... |
|
| |||
| |||
| Na man pavyko gauti savo rankas ant Windows XP ir man pertvarkė, bet neatrodo, kad padėjo man problema daug. Tai nereiškia, crash, kaip ir juoda spalva mano monitoriaus, bet kai aš atviras bet kokio PC žaidimų rūšiuoti, jis sugenda tik kelias sekundes, o kartais aš net galėtų uždaryti m / Task Manager puse metu. I'm really confused right now. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu sutikti su philthomas.You jau beveik valdė daugelis dalykų out.Make bootable ISO su Memtest86 ir visiškai testas atminties įsitikinkite, kad nėra kaltės
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Crashing ir Užšaldymo retsykiais BSOD Stotelė žinutės - ne atmintyje arba HARDDRIVE | releach | General Hardware Chat | 2 | Birželis 12, 2009 07:53 |
| Windows 7 Crashing | Coolyxxx | Windows "operacinės sistemos | 14 | Gegužė 27, 2009 09:29 |
| Compaq Presario S4000V - Šaldymo / Crashing - reikia šiek tiek padėti | Inga | General Hardware Chat | 1 | Kovas 23, 2009 08:11 |
| Kas sukelia kritimo? | smackimus | General Hardware Chat | 1 | 1 rugsėjis 2008 23:38 |
| Mano kompiuteris palaiko kritimo | ken979 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 13 | Kovas 18, 2008 07:06 |
| Temos įrankiai | |
| |