![]() |
|
| |||
| |||
| Man bija mana pasūtījuma būvēti pc apmēram 3 gadi, bet nesen tas ir iesaldēšana kad es boot up spēli 15 sekundes vai pat tikai pārlūkošanai ar pāris logiem atvērt apmēram 5 minūtes. Mana pirmā doma bija, ka kaut kas bija pārkaršanas gadījumā, lai es durvis off un iestrēdzis fanu durvīm; nepalīdzēja nemaz. Tad es domāju, ka tā bija mana video karte, lai es atinstalēt manas vid kartes draiveri un ieslēdz manu vid kartēm (no R9800pro ar Ti4200, vienkārši for fun) un nestrādāja. Man manu R9800 atpakaļ, un pāreja vadītājiem jaunākos no ATI mājas lapā, un ka nestrādāja. Es neesmu clueless uz datora ar jebkuriem līdzekļiem, bet es esmu nedaudz stumped ar šo vienu. (Es arī šaubījās, problēmas, piemēram, PSU nav pietiekami varena, vai kaut kas nepatīk, jo man skrēja PC sods par vairāk nekā 2 gadus) Vai kāds ir kādi man suggestions? ![]() Es arī domāju mans GPU ventilators nomira, bet tad ti4200 būtu strādājuši. Es tikai pārformatēt, bet man nav mana OS diskus vairs, ja visi cits neizdodas varu mēģināt iegūt tos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jums ir vairāk nekā viens Memory Stick, mēģiniet likvidējot vienu un darbināt tikai ar vienu, ja nav labākas swap viņiem apkārt, joprojām izmantojot tikai vienu un redzēt, ja tā nolemj to.
| |||
| |||
| Yeah ... Es mēģināju aizstāt RAM apkārt un to nedarīja neko, man var būt tikai iekost ložu Nopērc XP disku un pārformatēt ... |
|
| |||
| |||
| Nu man izdevās saņemt savu roku uz Windows XP, un es pārveidots, bet tas, šķiet, ir palīdzējuši manas problēmas daudz. Tas nav crash kā apslāpēt manu monitoru, bet kad es atveru nekāda veida PC spēle, tas crashes tikai dažas sekundes, un dažreiz es esmu pat nav spējīgs, lai to aizvērtu w / uzdevuma vadītājs pusgada laikā. Es esmu patiešām sajaukt jau tagad. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir vienoties ar philthomas.You ir diezgan daudz valdījusi lielākajā daļā lietu out.Make bootable ISO Memtest86 un pilnībā pārbaude atmiņas, lai pārliecinātos, ka nav vaina
|
| Bookmarks |