![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I miał zwyczaj mój komputer zbudowany za około 3 lat, ale niedawno został on zamrożenie ilekroć I rozruchu gry na 15 sekund lub nawet tylko przeglądanie para z otwartymi oknami w około 5 minut. Moja pierwsza myśl, że coś było w przypadku przegrzania, więc wziął się i drzwi zablokowane wentylatora w drzwiach, nie pomoże w ogóle. I wtedy to była moja myśl karty graficznej, tak i my vid odinstalowane sterowniki karty i włączeniu my vid karty (od R9800pro do Ti4200, tylko dla zabawy), a nie pracy. Kładę moje R9800 wstecz i włączony do najnowszych sterowników ATI od strony internetowej, a nie pracy. Nie jestem Clueless do komputera za pomocą wszelkich środków, ale ja jestem trochę stumped przez ten jeden. (Również w wątpliwość problemów jak PSU nie jest słaba lub czegoś podobnego, że ponieważ prowadził PC grzywny ponad 2 lata) Czy ktoś ma jakieś sugestie dla mnie? ![]() I także moje myśli GPU fan zmarł, ale potem Ti4200 będzie pracował. Chciałbym po prostu sformatować, ale nie mam już OS dysków, jeśli wszystko inne zawiedzie mogę spróbować uzyskać ich |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli masz więcej niż jedną Memory Stick, spróbuj usunąć i uruchomić jeden z tylko jednym, jeśli nie lepiej swapowego wokół nich, nadal używając tylko jednego i sprawdzić, czy to rozwiązuje go.
| |||
| |||
| Tak ... Próbowałem swapowego RAM i okolice nie zrobiła nic, bo mogą mieć tylko gryźć punkt i przejść kupić XP i sformatować dyski ... |
|
| |||
| |||
| No i udało się uzyskać rękę w systemie Windows XP i przekształcony ale wydaje się nie mieć wiele pomógł mój problem. Nie tak jak w wypadku czarny mój monitor, ale kiedy otworzyć żadnej gry PC, to pada zaledwie kilka sekund, a czasami nawet nie jestem w stanie zamknąć ją w / Task Manager połowę czasu. I'm really confused right now. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Muszę zgodzić się z philthomas.You mieć bardzo wykluczyć większość rzeczy out.Make bootujący z ISO Memtest86 iw pełni testu pamięci, aby upewnić się, że nie ma winy
|
| Zakładki |