menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

PC mrznúce / shazovat

Reply

Thread Tools
Old 3 januára 2008, 22:06
Rab
Nový člen skupiny

Default PC mrznúce / shazovat

Mám moje vlastné PC postavené pre asi 3 roky, ale nedávno bolo zmrazenie, kedykoľvek som sa spustiť hru po dobu 15 sekúnd, alebo aj len prezerá s pár okien otvoriť v asi 5 minút.

Moja prvá myšlienka bola, že niečo bolo prehriatiu v prípade, takže som si vzal voľno a dvere štukatura ventilátora vo dverách; nebolo pomoci vôbec.

Já myslel, potom to bolo mojej grafickej karty tak aj odinstalování moje vid karty vodiča a zapnutý moje vid karty (od R9800pro na Ti4200, len pre zábavu) a že to nebude fungovať. Já jsem môj R9800 staré a prešli na najnovšie ovládače od ATI na webovej stránke, a že to nebude fungovať.

Nejsem bezradné na PC všetkými prostriedkami, ale som trochu pne, ktoré tento.

(Tiež som nepochyboval problémy ako PSU nie je dostatočne silný alebo niečo takovýho, protože jsem běžel na PC pokuty za viac ako 2 roky)

Má niekto má nejaké návrhy pre mňa?

Tiež som si myslel, že moja GPU fanúšik zomrel, ale potom sa ti4200 by pracovali.

Já bych jen přeformátujete ale nemám môj OS disky už, keď všetko ostatné zlyhá môžem snažiť získať ich
Old 4 januára 2008, 03:01
Darcu Skupina

Ak máte viac ako jednu pamäťovú kartu, môžete sa pokúsiť odstrániť jeden a jazdí len jedna, ak nie lepšie swap je asi stále používate len jednu, a zistiť, či toto rieši ju.

Alebo ak máte luxusný náhradných RAM k dispozícii skúste to.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4 januára 2008, 15:41
Rab
Nový člen skupiny

Jo ... som sa snažil meniť RAM okolo a neurobila nič, já sa musím len kousnout do kyslého jablka a ísť kúpiť XP disky a přeformátujete ...
Old 6 januára 2008, 20:33
Rab
Nový člen skupiny

Tak sa mi podarilo dostať svoje ruky na Windows XP a já preformátovania ale nezdá pomohol môj problém ďaleko. Neznamená to však zrúti ako v čiernej farbe sa na môj monitor, ale keď som otvorený akejkoľvek PC hry, došlo ku kolapsu len niekoľko sekúnd, a niekedy som ani schopný zatvoriť w / Task Manager polovicu času. Som naozaj pomýliť hned.
Old 6 januára 2008, 21:35
Darcu Skupina

Musím súhlasiť s philthomas.You mať dosť ďaleko rozhodol väčšinu vecí out.Make spúšťacou ISO na Memtest86 a plne test pamäte, aby sa ubezpečil, že nie je chyba

Môj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamäť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubný HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkom
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chladenie:
Tuniq veža 120
Sieť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
Vista Ultimate X64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PC shazovat a ojedinele mrznúce s BSOD Stop Správy - ne pamäť alebo pevný disk releach Všeobecné Hardware Chat 2 12 júna 2009 07:53
Windows 7 shazovat Coolyxxx Operačné systémy Windows 14 27. mája 2009 09:29
Compaq Presario S4000V - Zmrazenie / shazovat - Potřebuješ pomoct Sam Všeobecné Hardware Chat 1 23. marca 2009 08:11
Čo je príčinou shazovat? smackimus Všeobecné Hardware Chat 1 1. September 2008 23:38
Môj počítač pořád shazovat ken979 Všeobecné Software Chat 13 18. marca 2008 07:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.