![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám moje vlastné PC postavené pre asi 3 roky, ale nedávno bolo zmrazenie, kedykoľvek som sa spustiť hru po dobu 15 sekúnd, alebo aj len prezerá s pár okien otvoriť v asi 5 minút. Moja prvá myšlienka bola, že niečo bolo prehriatiu v prípade, takže som si vzal voľno a dvere štukatura ventilátora vo dverách; nebolo pomoci vôbec. Já myslel, potom to bolo mojej grafickej karty tak aj odinstalování moje vid karty vodiča a zapnutý moje vid karty (od R9800pro na Ti4200, len pre zábavu) a že to nebude fungovať. Já jsem môj R9800 staré a prešli na najnovšie ovládače od ATI na webovej stránke, a že to nebude fungovať. Nejsem bezradné na PC všetkými prostriedkami, ale som trochu pne, ktoré tento. (Tiež som nepochyboval problémy ako PSU nie je dostatočne silný alebo niečo takovýho, protože jsem běžel na PC pokuty za viac ako 2 roky) Má niekto má nejaké návrhy pre mňa? ![]() Tiež som si myslel, že moja GPU fanúšik zomrel, ale potom sa ti4200 by pracovali. Já bych jen přeformátujete ale nemám môj OS disky už, keď všetko ostatné zlyhá môžem snažiť získať ich |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak máte viac ako jednu pamäťovú kartu, môžete sa pokúsiť odstrániť jeden a jazdí len jedna, ak nie lepšie swap je asi stále používate len jednu, a zistiť, či toto rieši ju.
| |||
| |||
| Jo ... som sa snažil meniť RAM okolo a neurobila nič, já sa musím len kousnout do kyslého jablka a ísť kúpiť XP disky a přeformátujete ... |
|
| |||
| |||
| Tak sa mi podarilo dostať svoje ruky na Windows XP a já preformátovania ale nezdá pomohol môj problém ďaleko. Neznamená to však zrúti ako v čiernej farbe sa na môj monitor, ale keď som otvorený akejkoľvek PC hry, došlo ku kolapsu len niekoľko sekúnd, a niekedy som ani schopný zatvoriť w / Task Manager polovicu času. Som naozaj pomýliť hned. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musím súhlasiť s philthomas.You mať dosť ďaleko rozhodol väčšinu vecí out.Make spúšťacou ISO na Memtest86 a plne test pamäte, aby sa ubezpečil, že nie je chyba
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC shazovat a ojedinele mrznúce s BSOD Stop Správy - ne pamäť alebo pevný disk | releach | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 12 júna 2009 07:53 |
| Windows 7 shazovat | Coolyxxx | Operačné systémy Windows | 14 | 27. mája 2009 09:29 |
| Compaq Presario S4000V - Zmrazenie / shazovat - Potřebuješ pomoct | Sam | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 23. marca 2009 08:11 |
| Čo je príčinou shazovat? | smackimus | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 1. September 2008 23:38 |
| Môj počítač pořád shazovat | ken979 | Všeobecné Software Chat | 13 | 18. marca 2008 07:06 |
| Thread Tools | |
| |