мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Хладан ПЦ / пад система

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Мар 2008, 22:06
Нови члан групе

Сам имао обичај саградио мој пц за око 3 год, али у последње време је хладно, кад год сам чизма сеттле игра за 15 секунди или чак само са прегледањем пар прозора отворен на око 5 минута.

Моја прва мисао била је да се нешто у случају прегрејавања, па сам узео врата од и заглави навија у врата, не помаже уопште.

Ја мислио то је био мој видео картице тако да сам деинсталирана мом виду картице возача и пребацио мој вид картице (од Р9800про до Ти4200, само за забаву), а који нису функционисали. Ли ставити назад у моје Р9800 и пребацио се на најновије дривер од АТИ-а уеб локације, а да није 'посао.

Нисам цлуелесс на ПЦ било којим средствима, али сам се мало стумпед по овој.

(Сумњало сам и проблеми попут псу није довољно снажан или нешто слично, јер сам ишла ПЦ фина за преко 2 године)

Се било ко имати било који сугестија за мене?

Такође сам мислила моје ГПУ навијач умро али тада ти4200 би радили.

Ја бих само реформатизовати али ЈА донт 'имати мој ОС Дискови више, ако све остало не могу покушати набавити их
Old 4. Мар 2008, 03:01
Донаторска Група

Ако имате више од једног Меморы Стицк, покушајте да уклоните једну и трчање са једном само, ако не боље суап око њих, и даље користите само један и видети ако овај решава га.

Или ако имате луксузних резервних РАМ доступно покушајте користити тај.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 4. Мар 2008, 15:41
Нови члан групе

Аха ... ја суђен суап РАМ около и није ништа учинити, ЈА мај праведан морати бринути се метак и отићи купити КСП дискова и реформатизовати ...
Old 6. Мар 2008, 20:33
Нови члан групе

Па сам успео добити моје руке на Уиндоуси КСП и ја реформаттед али не изгледа да има пуно помогао мој проблем. Ит доесн'т црасх као у црном из мог монитора, али кад сам отворити било какав ПЦ игра, он црасхес само неколико секунди, а понекад чак и нисам у могућности да га затворите у / задатак водитељ пол времена. Ја сам стварно збуњен ригхт ноу.
Old 6. Мар 2008, 21:35
Донаторска Група

Морам се сложити са пхилтхомас.Ыоу имати згодан велик део господари већину ствари оут.Маке један боотабле ИСО и Мемтест86 и потпуно тест меморије да бисте били сигурни да није кривица

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц