![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сам имао обичај саградио мој пц за око 3 год, али у последње време је хладно, кад год сам чизма сеттле игра за 15 секунди или чак само са прегледањем пар прозора отворен на око 5 минута. Моја прва мисао била је да се нешто у случају прегрејавања, па сам узео врата од и заглави навија у врата, не помаже уопште. Ја мислио то је био мој видео картице тако да сам деинсталирана мом виду картице возача и пребацио мој вид картице (од Р9800про до Ти4200, само за забаву), а који нису функционисали. Ли ставити назад у моје Р9800 и пребацио се на најновије дривер од АТИ-а уеб локације, а да није 'посао. Нисам цлуелесс на ПЦ било којим средствима, али сам се мало стумпед по овој. (Сумњало сам и проблеми попут псу није довољно снажан или нешто слично, јер сам ишла ПЦ фина за преко 2 године) Се било ко имати било који сугестија за мене? ![]() Такође сам мислила моје ГПУ навијач умро али тада ти4200 би радили. Ја бих само реформатизовати али ЈА донт 'имати мој ОС Дискови више, ако све остало не могу покушати набавити их |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако имате више од једног Меморы Стицк, покушајте да уклоните једну и трчање са једном само, ако не боље суап око њих, и даље користите само један и видети ако овај решава га.
| |||
| |||
| Аха ... ја суђен суап РАМ около и није ништа учинити, ЈА мај праведан морати бринути се метак и отићи купити КСП дискова и реформатизовати ... |
|
| |||
| |||
| Па сам успео добити моје руке на Уиндоуси КСП и ја реформаттед али не изгледа да има пуно помогао мој проблем. Ит доесн'т црасх као у црном из мог монитора, али кад сам отворити било какав ПЦ игра, он црасхес само неколико секунди, а понекад чак и нисам у могућности да га затворите у / задатак водитељ пол времена. Ја сам стварно збуњен ригхт ноу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Морам се сложити са пхилтхомас.Ыоу имати згодан велик део господари већину ствари оут.Маке један боотабле ИСО и Мемтест86 и потпуно тест меморије да бисте били сигурни да није кривица