![]() |
|
| |||
| |||
| Ben yaklaşık 3 yıl için PC ancak inşa Özel ettim 15 saniye boyunca bir oyun ya da bir-iki pencere yaklaşık 5 dakika açık ile tarama kadar kısa bir süre olmuş donma whenever I önyükleme. İlk düşündüm ki bir şey halinde aşırı olduğunu, bu yüzden kapıyı çıkardım ve kapı hayranıyım sıkışmış olduğunu; hiç yardım etmedi. O zaman benim ekran kartı bu yüzden benim VID kartı sürücüler kaldırılmaz ve R9800pro (bir Ti4200 için VID kartlar açıldığında, şakacıktan oldu) ve didn't work düşündüm. Geri benim R9800 koymak ve en son sürücüler için açık ATI'nin web sitesi ve işe yaramadı. Ben herhangi bir PC ile clueless değilim ama biraz bu tek stumped yaşıyorum. (Ben de güçlü olmayan yeterli PSU gibi sorunlar şüphe veya, çünkü fazla 2 yıl için PC iyi koştum gibi bir şey) Does anyone Benim için herhangi bir öneriniz var mı? ![]() Ben de GPU hayranıyım ama sonra ti4200 çalıştı olurdu öldü sanıyordum. Sadece biçimlendirirseniz ediyorum ama artık benim OS diskleri yoksa, tüm başka Onları almak için deneyebilirsiniz başarısız |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer birden fazla bellek sopa var bir kaldırmayı deneyin ve sadece bir çalıştırmak, daha iyi eğer da takas, hala sadece bir ve bu giderir görmek kullanarak.
| |||
| |||
| Evet ... Ben RAM civarında takas çalıştım ve do anything yaptı; Sadece mermi ısırık gerekebilir ve XP diskler ve biçimlendirirseniz satın git ... |
|
| |||
| |||
| Evet Windows XP Elimi almak ve biçimlendirildikten ama görünmüyor çok sorunumu yardımcı olmuştur başardı. Monitörümü dışarı siyah olarak It doesn't kazasında, ama PC oyunu her türlü açık, bu sadece birkaç saniye, bazen ben bile w / görev yöneticisi yarım saat yakın mümkün değil çöker. Gerçekten şu anda karıştı yaşıyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben philthomas.You katılıyorum hemen hemen birçok şey verdi have önyüklenebilir ISO out.Make Memtest86 ve tam hata olmadığından emin olun hafıza testi
|
| Bookmarks |