![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я мав мій призначені для користувача ПК побудований приблизно протягом 3 років, але нещодавно він був заморожування, коли я завантаженні гри протягом 15 секунд або навіть просто дивляться з кількома відкритими вікнами протягом 5 хвилин. Моєю першою думкою було, що щось було перегріву у випадку, тому я взяв від дверей і встромив вентилятор у двері, не допомогли б. Я тоді думала, що це моє відео карти, так що мені видалили мій вид драйвера карти та включення мого виду картки (з R9800pro на Ti4200, просто для задоволення), і що не працює. Я поклав R9800 і назад перейшли драйверів ATI останньою з веб-сайту, і що не працює. Я не Clueless до ПК за допомогою будь-яких засобів, але я трохи в глухий кут це. (Я також сумнівався проблем, таких як блоки живлення не достатньо потужний або що-небудь подібне, тому що я побіг ПК штраф більше 2 років) Хто-небудь є пропозиції для мене? ![]() Я думав, що моя GPU Fan помер, але потім Ti4200 б працювали. Я б просто відформатувати, але у мене немає моєї ОС дисках більше, якщо все інше не дасть результатів я можу спробувати їх отримати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас є більш ніж одне Memory Stick, спробуйте видалити одну і запускати тільки з одним, якщо не краще обміняти їх околицях, як і раніше за допомогою одного і подивитися, якщо це дозволяє його.
| |||
| |||
| Да ... Я намагалася обміняти пам'яті навколо, і вона нічого не зробив, я, можливо, доведеться просто зціпити зуби і піти купити XP і відформатуйте диск ... |
|
| |||
| |||
| Ну мені вдалося отримати руку на Windows XP, і я переформатований, але це не схоже, допомогла моя проблема багато чого. Це не впаде, як у чорно мою монітор, але коли я відкриваю будь-яку PC гри, він виходить з ладу лише кілька секунд, а іноді я навіть не в змозі закрити W / Task Manager половину часу. Я дійсно плутають прямо зараз. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я згоден з philthomas.You мають у значній мірі виключити більшість речей out.Make завантажувальний ІСО Memtest86 і в повній мірі перевірити пам'ять, щоб переконатися, що це не вина