![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| О, боже Няколко пъти вчера, и няколко пъти тази сутрин ми PC е просто няма празно така че аз съм имал, за да изключите и повторно стартиране. Не син екран това време, само черен екран. Това е, след като всички последвано от съвети за другите ми конец. Мисля, че компютърът е готов за knackers ярда! Всички съвети за това, което е най-добрият компютри в наши дни? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е просто нещо, но да ви проверяват на всеки кабел е включен правилно? Въпреки че би било малко случайно, че тя започва да работи отново след рестартиране. Също така, има Проверихте ли имате всички най-новите драйвери за видео карта?
| |||
| |||
| Цитат:
Не знам каква видео карти са водачи. Аз са следвате инструкциите тук за няколко дни, CCleaner, Malwarebytes, срещу това и срещу това .... и все още катастрофи. Аз ще проверява за кабелите. Мисля, че си сериозна грешка на компютъра и единствената алтернатива е да си купя нова. Той е бил нищо друго освен неприятности, тъй като ние го купи няколко години назад! |
|
| |||
| |||
| Знаете ли, графични карти, които имате? Мога да откриете линк към най-новите такива, ако имаш. Също така, какво правиш точно преди да забие? или може да бъде по всяко време? |
|
| |||
| |||
| Ако бях на ваше място бих се инвестира в лаптоп като основен компютър, независимо дали на вашия работен плот се върне на път или не. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() Искам да знам какво е най-добрият + добра стойност компютър на пазара в момента. |
|
| |||
| |||
| Сега съм Получавам съобщения за поговорка "файл проверка на диска C" "Изтриване на подкупен атрибут запис .... (последван от номер)" "Коригиране на грешка в (брой) на файла" Real Networks съобщения C: \ $ MFt тичам Chkdsk полезност Мисля, че този компютър трябва да бъде така вкоренен с вируси и trogans или каквото и да, няма лечение освен получаването на нова. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли си внимание просто форматиране и преинсталиране на Windows?
| |||
| |||
| Колко лесно е да се направи това Tho? |
|
| |||
| |||
| Ако имате Инсталация Прозорец Disk, това е просто въпрос на пускането на диска, и след рестартиране на екрана инструкциите. Не забравяйте обаче да направите резервно копие на вашите данни първият, който ще унищожи форматиране на вашия твърд диск. |