![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Propána Pár krát včera i několikrát ráno, můj PC právě odešel slepý tak jsem musel vypnout a re-start. Žádná modrá obrazovka tuto dobu, jen černá obrazovka. To je po Sledoval jsem všechny rady na můj jiné vlákno. Myslím, že počítač je připraven pro knackers dvoře! Jakékoliv rady o tom, co je nejlepší počítačů v těchto dnech? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to jednoduchá věc, ale že si kontroluje každý kabel je zapojen do správně? I když by bylo trochu náhoda, že se začne pracovat zase po restartu. Také jste zkontrolovat máte všechny nejnovější ovladače grafických karet?
| |||
| |||
| Citace:
Já nevím, jaké ovladače grafických karet jsou. Byl jsem podle návodu zde na několik dní, CCleaner, Malwarebytes, proti tomuto a proti, že .... a stále se zhroutí. Budu kontrolovat o kabely. Myslím, že její vážnou chybu na PC a jedinou alternativou je koupit nový. Je to již nic než problémy, protože jsme jej koupil za několik let zpátky! |
|
| |||
| |||
| Víte, které grafické karty máte? Mohl jsem najít odkaz na poslední z nich, pokud budete dělat. Také, co to děláš, že těsně před pády? nebo může být kdykoli? |
|
| |||
| |||
| Kdybych byl vámi bych investovat do notebooku jako hlavní počítač, bez ohledu na to, zda vašeho počítače dostane zpět na trať, nebo ne. |
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() Potřebuji vědět, co je nejlepší + dobrá hodnota PC na trhu v současné době. |
|
| |||
| |||
| Teď jsem zprávy, jak se říká "soubor kontrolu disku C" "Odstraňování Corrupt atribut záznamu .... (následuje číslo)" "Oprava chyby v (číslo) na souboru" Real sítí zpráv C: \ $ MFT spustit chkdsk utility Myslím, že to PC musí být navržen tak zažraný s viry a trogans nebo cokoliv, neexistuje žádný lék, kromě získání nového. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste považován právě formátování a přeinstalace systému Windows?
| |||
| |||
| Jak snadné je udělat ThO? |
|
| |||
| |||
| Máte-li instalační disk systému Windows, je to jen otázka uvedení disk, restartu a po obrazovce. Pamatujte si, i když to zálohovat data, jako formátování smaže váš pevný disk. |