![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αμάν
Μια δυο φορές χθες, και μερικές φορές το πρωί, μου PC μόλις φύγει κενό έτσι είχα να διακόψει τη λειτουργία και την εκ νέου εκκίνηση. Δεν μπλε οθόνη αυτή τη φορά, μόνο μαύρη οθόνη. Αυτό είναι μετά θα ακολουθήσει όλες τις συμβουλές σχετικά με άλλες νήμα μου. Νομίζω ότι ο υπολογιστής σας είναι έτοιμος για την Διαλυτήρια αυλή! Οποιαδήποτε συμβουλή για το τι είναι το καλύτερο υπολογιστές αυτές τις μέρες; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είναι ένα απλό πράγμα, αλλά πρέπει να ελέγχεται κάθε καλώδιο είναι συνδεδεμένο σωστά; Αν και θα ήταν μια κάποια σύμπτωση το γεγονός ότι αρχίζει να δουλεύει ξανά μετά από μια επανεκκίνηση. Επίσης, πρέπει να ελέγχονται έχετε όλα τα τελευταία προγράμματα οδήγησης κάρτας βίντεο;
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ ξέρω ποια είναι τα προγράμματα οδήγησης κάρτας βίντεο. Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες που εμφανίζονται εδώ για αρκετές ημέρες, CCleaner, Malwarebytes, αντι αυτό και αντι ότι .... και ακόμα συντριβές. Θα ελέγξω για τα καλώδια. Νομίζω ότι ένα σοβαρό σφάλμα του σχετικά με το PC και η μόνη εναλλακτική λύση είναι να αγοράσετε ένα νέο. Είναι όμως τίποτα δεν έχει πρόβλημα από τότε που το αγόρασα μερικά χρόνια πίσω!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ξέρετε ποια κάρτα γραφικών έχετε; Θα μπορούσα να βρω μια σύνδεση με τα τελευταία αυτά αν το κάνετε. Επίσης, τι κάνεις ακριβώς πριν συντρίβει; ή μπορεί να είναι ανά πάσα στιγμή;
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν ήμουν στη θέση σου είχα επενδύσει σε ένα φορητό υπολογιστή ως κύριο υπολογιστή ανεξάρτητα από το αν επιφάνεια εργασίας σας παίρνει πάλι στο προσκήνιο, ή μη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Πρέπει να ξέρω τι είναι το καλύτερο + καλό PC αξία στην αγορά αυτή τη στιγμή. |
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα έχω αρχίσει μηνύματα λέγοντας "αρχείο ελέγχου δίσκου C"
"Διαγραφή Corrupt χαρακτηριστικό ρεκόρ .... (ακολουθούμενα από έναν αριθμό)" "Διόρθωση σφάλματος (αριθμός) για το αρχείο" Real δίκτυα μηνύματα C: \ $ MFT βοηθητικό chkdsk εκτελείται Νομίζω ότι αυτό το PC πρέπει να είναι τόσο βαθιά ριζωμένος με ιούς και trogans ή οτιδήποτε άλλο, δεν υπάρχει θεραπεία, εκτός από να πάρει ένα νέο. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έχετε εξετάσει μόνο τη μορφοποίηση και επανεγκατάσταση των Windows;
|
|||
|
|||
|
Πόσο εύκολο είναι να κάνουμε ότι tho;
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν έχετε το δίσκο εγκατάστασης των Windows, είναι ακριβώς ένα θέμα να τεθεί στο δίσκο, επανεκκίνηση και μετά την οθόνη υπαγορεύσεις.
Θυμηθείτε όμως να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας πρώτα, όπως μορφοποίηση θα εξαλείψει σκληρό σας δίσκο. |