![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Oh draga
Nekoliko puta jučer, a jutros nekoliko puta, moja PC je upravo otišao prazan pa sam morao isključiti i ponovno pokrenuti. Ne plavi ekran ovo vrijeme, samo crni ekran. Ovo je nakon što sam slijedio sve savjete na moj drugi thread. Mislim da je računalo spremno za knackers dvorištu! Bilo koji savjet o tome što je najbolje računala ovih dana? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To je jednostavna stvar, ali što ste provjerili sve je kabel ispravno priključen na? Iako bi se malo slučajnost da se počinje raditi opet nakon ponovno podizanje sustava. Također, da li ste provjerili imate sve najnovije upravljačke programe video karticu?
|
|||
|
|||
|
Quote:
Nemam pojma što video karta su vozači. Ja sam bio slijedeći upute na ovdje za nekoliko dana, CCleaner, Malwarebytes, anti ovo anti i to .... i Internet pa ipak pad sustava. Ja ću provjeriti o kablovima. Mislim da je ozbiljna greška na računalu i jedina alternativa je kupiti novi. To je bio ništa, ali nevolje jer smo ga kupili prije nekoliko godina!
|
|
|
|||
|
|||
|
Znate li koja grafička kartica imate? JA mogao naći link za najnoviji one, ako to učinite. Također, što ti radiš baš prije nego što se ruši? ili može biti u bilo koje vrijeme?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako ste bili ja bih ulagati u laptop kao primarni računar, bez obzira da li tvoj radna površina dobiva natrag na pravom putu ili ne.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() Trebam to znati što je najbolje + dobru vrijednost računala na tržištu u ovom trenutku. |
|
|
|||
|
|||
|
Sada sam uzimajući poruka kazivanje "file checking disk C"
"Brisanje Pokvaren atribut rekord .... (nakon kojeg slijedi broj)" "Ispravljanje pogreške u (broj) za datoteku" Real mreže poruka C: \ $ MFT pokrenuti uslužni program Chkdsk Mislim da je ovo računalo mora biti toliko ukorijenjen sa virusima i trogans ili što god, nema lijeka osim uzimajući novu. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeste li smatrati samo oblikovanje i ponovna instalacija sustava Windows?
|
|||
|
|||
|
Kako je to jednostavno za napraviti taj tho?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako imate Windows Uvođenje u službu disk, to je samo pitanje stavljanja diska u, ponovno podizanje sustava i slijedeći zaslonu.
Ne zaboravite da iako sigurnosnu kopiju podataka prvo, kao i oblikovanje će obrisati tvoj hard disk. |