![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ó, drága Párszor tegnap, és egy párszor ezen a reggelen, a PC nemrég távozott üres így már volt kikapcsolni, és újra elindulni. Nem ez a kék képernyő, csak a fekete képernyőt. Ez után követtem az összes tanácsot A másik téma. Úgy gondolom, hogy a PC készen áll a knackers az udvarban! Minden tanácsot, mi a legjobb PC-k ezekben a napokban? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy egyszerű dolog, de van ellenőrizni minden kábel megfelelően van csatlakoztatva? Bár ez egy kis véletlen, hogy a munkaidő után ismét elindul a reboot. Emellett van még ellenőrizni a legújabb videokártya-illesztőprogramokat?
| |||
| |||
| Idézet:
Nem tudom, mit videokártya illesztőprogramok. Már a következő utasítások itt néhány napot, CCleaner, Malwarebytes, és az antiszemitizmus ellen, hogy ez a .... és még mindig lefagy. Azt is ellenőrizni fogja a kábeleket. Úgy gondolom, hogy súlyos hiba a számítógép és az egyetlen alternatíva az, hogy vegyél egy újat. Már semmi baj, de amióta megvettem egy pár éve! |
|
| |||
| |||
| Tudja, mely grafikus kártya van? Én is egy linket a legújabb is, ha akarsz. Is, mit csinálsz éppen, mielőtt összeomlik? vagy ez bármikor? |
|
| |||
| |||
| Ha a te Szeretnék beruházni egy laptop, mint az elsődleges számítógép, függetlenül attól, hogy az asztalra kerül vissza a pályára, vagy sem. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
![]() Tudnom kell, mi a legjobb a jó érték + PC a piacon az adott pillanatban. |
|
| |||
| |||
| Most kapok üzeneteket, mondván, hogy "fájl ellenőrzése lemez C" "Deleting Corrupt attribútumra rekord .... (amelyet egy szám követ) "A hiba kijavítása (szám) a fájl" Real hálózatok üzenetek a C: \ $ MFt run chkdsk segédprogram Azt hiszem, ez a PC-t úgy kell beleivódott a vírusok és trogans vagy bármi más, nem gyógyítja eltekintve kapok egy újat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van mérlegelni csak formázás és újratelepítése Windows?
| |||
| |||
| Mennyire könnyű csinálni tho? |
|
| |||
| |||
| Ha a Windows telepítő lemez, csak az a kérdés, hogy ezeket a lemezt, újraindítás, és a képernyőn megjelenő utasításokat. Ne feledje, hogy biztonsági másolatot készíteni az Ön adatait először, majd törölje a formázási merevlemezre. |