![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה דבר פשוט, אבל בדקת כל הכבל מחובר כראוי? למרות שזה יהיה קצת של צירוף מקרים שזה מתחיל לעבוד שוב לאחר אתחול מחדש. כמו כן, בדקת שיש לך את כל העדכונים מנהלי ההתקן של כרטיס הווידאו?
| |||
| |||
| ציטוט:
אני לא יודע מה הם מנהלי ההתקן של כרטיס הווידאו. אני עוקב אחרי ההוראות על פה במשך כמה ימים, CCleaner, Malwarebytes, אנטי זה ואנטי זה .... והיא עדיין קורסת. אני יבדוק על הכבלים. אני חושב טעות חמורה שלה במחשב ואת החלופה היחידה היא לקנות חדש. זה היה רק צרות מאז שקנינו אותו לפני כמה שנים! |
|
| |||
| |||
| אתה יודע איזה כרטיס גרפי יש לך? אני יכול למצוא קישור אלה האחרונים אם אתה. כמו כן, מה אתה עושה בדיוק לפני קורסת? או זה יכול להיות בכל עת? |
|
| |||
| |||
| אני במקומך הייתי משקיע מחשב נייד כמחשב העיקרי בין אם שולחן העבודה שלך חוזר על המסלול או לא. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() אני צריך לדעת מה הכי טוב למחשב + ערך טוב בשוק כרגע. |
|
| |||
| |||
| עכשיו אני מקבל הודעות אומר "קובץ בדיקת דיסק C" "מחיקת מושחתת .... תכונת שיא (ואחריו מספר)" "תיקון שגיאה במספר () עבור קובץ" הודעות הרשתות נדל C: \ השירות $ טבלת הקבצים הראשית להפעיל את chkdsk אני חושב שזה המחשב חייב להיות כל כך מושרש עם וירוסים trogans או מה שלא יהיה, אין תרופה חוץ מקבל אחד חדש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חשבת רק עיצוב מחדש של Windows?
| |||
| |||
| כמה קל זה לעשות את זה tho? |
|
| |||
| |||
| אם יש לך את דיסק ההתקנה של Windows, זה רק שאלה של לשים את הדיסק, ואחרי אתחול מחדש את המסך ומבקש. זכור כי כדי לגבות את הנתונים הראשון שלך, כמו עיצוב יחסל בכונן הקשיח. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כל הסמלים שלי נעלמו וחזרתי ריק. | andrewanimation | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -5 בחודש יולי 2009 13:54 |
| מסך ריק?? מה עלי לעשות? | PCdummy | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 16th ינואר 2009 15:43 |
| אין מספיק שטח ריק 4.7gb באמצעות ה-DVD?? מוזר | tolet | מולטימדיה רכיבי Codec | 8 | 6 ינואר 2009 17:19 |
| עזרה מסך ריק עם מחשב פועל | laventura | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 3 ספטמבר 2008 15:17 |
| ה-DVD לראות תקליטור ריק | דייב W | כוננים & נשלפת | 11 | -17 יוני 2007 19:06 |
| שרשרת כלים | |
| |