![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Oi Porą kartų vakar ir kelis kartus ryte, mano PC neseniai atvyko tuščia, kad Turėjau išjungti ir vėl įjungti. Ne mėlynas ekranas šį kartą, tik juodas ekranas. Tai, kai aš po visus mano kiti thread patarimų. Manau PC yra pasirengusi knackers kieme! Bet kas geriausia AK šių dienų patarimo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai paprastas dalykas, bet jūs tikrinamas kas kabelis prijungtas teisingai? Nors ji būtų ir sutapimas, kad ji truputį pradeda veikti po to vėl paleisti. Be to, jūs turite patikrinti visas naujausias vaizdo plokštės tvarkykles?
| |||
| |||
| Citata:
I dunno kas vaizdo plokštės tvarkyklės. Man buvo taip ant instrukcijos čia keletą dienų, CCleaner, Malwarebytes, prieš tai ir kovos, kad .... ir ji vis dar avarijų. Aš patikrinti apie kabelius. Manau, kad jos didelę klaidą, dėl PC ir vienintelė alternatyva yra pirkti naują. Tai buvo nieko, bet sunku, nes mes jį nupirko keletą metų atgal! |
|
| |||
| |||
| Ar žinote, grafikos plokštę turite? Aš galėčiau rasti nuorodą, kad vėliau, jei tu padaryti. Be to, ką tu darai prieš tai avarijos? ar ji gali būti bet kuriuo metu? |
|
| |||
| |||
| If I were you I'd investuoti kaip pagrindinis kompiuteris nešiojamas, nepriklausomai nuo to, ar kompiuteryje paleidžiama atgal keliu, ar ne. |
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() Man reikia žinoti, kas geriausia + geras vertė PC rinkoje šiuo metu. |
|
| |||
| |||
| Dabar gaunu pranešimus, sakydamas: "failo patikrinimo diskas C "Deleting Corrupt atributas rezultatai .... (po numeriu) "Taisymas klaida (skaičius) dėl bylos" Real Networks pranešimų C: \ $ MFT paleisti Chkdsk Manau, kad kompiuteryje turi būti taip įsišaknijęs su virusais ir trogans ar kas, nėra jokio gydymo, išskyrus gauti naują. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs laikoma tik formatavimas ir iš naujo įdiegti "Windows"?
| |||
| |||
| Kaip lengva tai padaryti, kad tho? |
|
| |||
| |||
| Jeigu turite Windows diegimo disko, tai tiesiog išleidžia diską klausimą, perkrauti ir taip ekrane rodomas instrukcijas. Prisiminti nors daryti atsargines kopijas savo duomenis pirma, kaip formatavimo bus ištrinti kietajame diske. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano piktogramos Visi dingo Ir nuvažiavo tuščias. | andrewanimation | Windows "operacinės sistemos | 1 | 5 liepa 2009 13:54 |
| Juodas ekranas? Ką man daryti? | PCdummy | General Hardware Chat | 7 | 16 sausis 2009 15:43 |
| Nėra pakankamai vietos, naudojant tuščią 4.7GB DVD? Keista | tolet | Multimedia & Codecs | 8 | 6 sausis 2009 17:19 |
| Pagalba ekranas tuščias PC veikia | laventura | General Hardware Chat | 6 | 3 rugsėjis 2008 15:17 |
| DVD Tuščia vertinti kaip CD | Dave W | Drives & Removable Media | 11 | Birželis 17, 2007 19:06 |
| Temos įrankiai | |
| |