![]() |
|
| |||
| |||
| Oh dear Pāris reižu vakar, un dažas reizes šorīt, mani PC tikko pagājis tukšo tik man nācās izslēgt un atkal sākt. Ne zils ekrāns šoreiz, tikai melns ekrāns. Tas ir pēc es sekoju visiem padomu par manu citu pavedienu. Es domāju, ka dators ir gatavs knackers pagalmā! Kāds padoms par to, kas vislabāk PC šajās dienās? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tā ir vienkārša lieta, bet jums jāpārbauda katru kabelis ir pievienots pienācīgi? Kaut gan tas būtu mazliet nejaušība, ka tas sāk strādāt atkal pēc reboot. Arī tu esi pārbauda jums ir visas jaunākās video kartes draiveri?
| |||
| |||
| Quote:
I dunno kāda video kartes draiveri ir. Es sekoju šeit norādījumus vairākas dienas, CCleaner, Malwarebytes, pret šo un anti, ka .... un tas joprojām avarē. Es pārbaude par kabeļiem. Es domāju, ka tā nopietna kļūda par datoru un vienīgā alternatīva ir nopirkt jaunu. Tas ir nekas, bet problēmas, jo mēs pirkta pāris gadus atpakaļ! |
|
| |||
| |||
| Vai jūs zināt, kuras grafikas karti jums ir? Es varētu atrast saiti uz jaunāko tiem, ja jūs darāt. Arī, ko tu dari tieši pirms sadursmes? vai tā var būt jebkurā laikā? |
|
| |||
| |||
| Ja es būtu jums es gribētu ieguldīt klēpjdatora kā galvenais dators, neatkarīgi no tā, vai Jūsu datorā saņem atpakaļ uz trases vai nē. |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Man vajag zināt, kas ir labākais + good value datoru tirgū brīdī. |
|
| |||
| |||
| Tagad es esmu kļūst sludinājumi sakot "failu pārbaude disks C" "Deleting Corrupt atribūta ieraksts .... (seko numurs)" "Labošana kļūda (numuru) file" Real Networks sludinājumi C: \ $ MFT palaist chkdsk lietderība Es domāju, ka tas dators ir tik iesakņojusies ar vīrusiem un trogans vai vienalga, tur ir neārstējama izņemot iegūt jaunu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai tu esi ievērojis tikai formatējumu un pārinstalēt Windows?
| |||
| |||
| Cik viegli ir to darīt tho? |
|
| |||
| |||
| Ja esat Windows Installation Disk, tā ir tikai jautājums nodot diskā, rebooting un pēc ekrāna uzvedņu. Tomēr atcerieties, lai dublētu datu vispirms, kā formatēšanas būs wipe jūsu cietā diska. |