![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Och Kilka razy rano i kilka razy dziś rano, mój PC właśnie poszedł puste tak miałem wyłączyć i ponownie uruchomić. Nr niebieski ekran tym razem, tylko czarny ekran. Jest to po tym, jak po wszystkich porad na mój inny wątek. Myślę, że komputer jest gotowy do knackers stoczni! Wszelkie porady, co jest najlepsze komputery w tych czasach? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To prosta rzecz, ale czy sprawdza każdy przewód jest podłączony prawidłowo? Chociaż byłoby to trochę zbieg okoliczności, że zaczyna znów działać po ponownym uruchomieniu komputera. Ponadto, Pan sprawdzić czy wszystkie najnowsze sterowniki karty graficznej?
| |||
| |||
| Cytat:
I dunno, jakie sterowniki kart wideo. I zostały następujące instrukcje tutaj na kilka dni, CCleaner, Malwarebytes, przeciw tej walki, że .... And it still crashes. Będę o sprawdzenie przewodów. Myślę, że jego poważny błąd na komputerze, a jedyną alternatywą jest zakup nowego. To był tylko kłopoty, ponieważ kupujemy ją kilka lat wstecz! |
|
| |||
| |||
| Czy wiesz, co masz kartę graficzną? Udało mi się znaleźć link do najnowszych, jeżeli czynicie. Ponadto, co robisz tylko zanim zawiesi? lub może być w dowolnym momencie? |
|
| |||
| |||
| If I were you I'd zainwestować w laptopa jako podstawowy komputer, niezależnie od tego, czy na pulpicie wraca na właściwe tory, czy nie. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
![]() Muszę wiedzieć, co jest najlepsze + good PC wartość na rynku w danym momencie. |
|
| |||
| |||
| Teraz jestem dostawanie wiadomości powiedzenie "pliku sprawdzania dysku C" "Usuwanie uszkodzonego rekordu atrybutów .... (z podaniem numeru)" "Poprawianie błędów w (liczba) do pliku" Real Networks wiadomości C: \ $ MFT uruchomić narzędzie chkdsk Myślę, że ten komputer musi być tak zakorzenione z wirusami i trogans czy cokolwiek, nie ma lekarstwa, oprócz uzyskania nowego. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy bierzesz pod uwagę tylko formatowania i ponownej instalacji systemu Windows?
| |||
| |||
| Jak łatwo jest to zrobić tho? |
|
| |||
| |||
| Jeśli masz dysku instalacyjnego systemu Windows, to tylko kwestia położenia na dysku, restartu i po ekranie wskazówek. Pamiętaj jednak, aby utworzyć kopię zapasową wszystkich danych, formatowanie otrze dysku twardym. |