![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Propán Pár krát včera i niekoľkokrát ráno, môj PC práve odišiel slepý tak som musel vypnúť a re-start. Žiadna modrá obrazovka túto dobu, len čierna obrazovka. To je po Sledoval som všetky rady na môj iné vlákno. Myslím, že počítač je pripravený pre knackers dvore! Akékoľvek rady o tom, čo je najlepšie počítačov v týchto dňoch? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to jednoduchá vec, ale že si kontroluje každý kábel je zapojený do správne? I keď by bolo trochu náhoda, že sa začne pracovať zase po reštarte. Tiež ste skontrolovať máte všetky najnovšie ovládače grafických kariet?
| |||
| |||
| Citácia:
Já nevím, aké ovládače grafických kariet sú. Bol som podľa návodu tu na niekoľko dní, CCleaner, Malwarebytes, proti tomuto a proti, že .... a stále sa zrúti. Budem kontrolovať o káble. Myslím, že jej vážnu chybu na PC a jedinou alternatívou je kúpiť nový. Je to už nič než problémy, pretože sme ho kúpil za niekoľko rokov späť! |
|
| |||
| |||
| Viete, ktoré grafické karty máte? Mohol som nájsť odkaz na posledný z nich, ak budete robiť. Tiež, čo to robíš, že tesne pred pádmi? alebo môže byť kedykoľvek? |
|
| |||
| |||
| Keby som bol vami bych investovať do notebooku ako hlavný počítač, bez ohľadu na to, či vášho počítača dostane späť na trať, alebo nie. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() Potrebujem vedieť, čo je najlepšie + dobrá hodnota PC na trhu v súčasnosti. |
|
| |||
| |||
| Teď jsem správy, ako sa hovorí "súbor kontrolu disku C" "Odstraňovanie corrupt atribút záznamu .... (číslo)" "Oprava chyby v (číslo) na súbore" Real sietí správ C: \ $ MFT spustiť chkdsk utility Myslím, že to PC musí byť navrhnutý tak zažraný s vírusmi a trogans alebo čokoľvek, neexistuje žiadny liek, okrem získania nového. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste považovaný práve formátovania a preinštalovania systému Windows?
| |||
| |||
| Ako ľahké je urobiť Tho? |
|
| |||
| |||
| Ak máte inštalačný disk systému Windows, je to len otázka uvedenie disk, reštarte a po obrazovke. Pamätajte si, aj keď to zálohovať dáta, ako formátovanie smaže pevný disk. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| My Icons Všetky Zmizol a jel prázdny. | andrewanimation | Operačné systémy Windows | 1 | 5. júla 2009 13:54 |
| Prázdnu obrazovkou? Čo mám robiť? | PCdummy | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 16. január 2009 15:43 |
| Nie je dostatok miesta pomocou +4.7 gigabajt prázdne DVD? Podivné | tolet | Multimedia & Kodeky | 8 | 6. január 2009 17:19 |
| Pomoc prázdnu obrazovku s PC beží | laventura | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 3. September 2008 15:17 |
| DVD Slepý videl ako CD | Dave Z | Drives & Removable Media | 11 | 17. júna 2007 19:06 |
| Thread Tools | |
| |