![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ох драга Неколико пута јуче, а неколико пута овог јутра, ми ПЦ је управо отишао празан па сам морао да искључите и поново покренете. Нема плави екран ово време, само црни екран. Ово је уследила након што сам све савете на мојој друге нити. Мислим да је рачунар спремно за кнацкерс дворишту! Било који савет о томе шта је најбоље рачунара ових дана? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је једноставна ствар, али да ли сте проверили сваки кабл је прикључен на исправно? Иако би мало случајно што је поново почиње са радом након рестарта. Такође, проверите да ли имате све најновије драјвере за графичку картицу?
| |||
| |||
| Куоте:
Знам ја шта су драјвери за графичку картицу. Ја сам био следећи упутства овде неколико дана, ЦЦлеанер, Малуаребытес-, анти-овом и анти да .... и још увек пада. Ја ћу проверити о каблове. Мислим да је озбиљна грешка на ПЦ и једина алтернатива је да купите нову. Шта је био проблем, али с обзиром да смо га купили пре неколико година! |
|
| |||
| |||
| Да ли знате који графичку картицу имате? Сам могао наћи линк за оне најновије, ако не. Такође, шта радиш само пре пада? или то може бити у било ком тренутку? |
|
| |||
| |||
| Ако ти је ја бих инвестирати у лаптоп као примарни рачунар без обзира да ли ваш десктоп враћа на стазу или не. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() Морам да знам шта је најбоље + добар вредност рачунара на тржишту у овом тренутку. |
|
| |||
| |||
| Сада сам ја добијам поруке рекао "фајл проверу диска Ц", "Брисање Корумпирани атрибут рекорд .... (следи број)" "Исправљање грешака у (број) за датотеке" Реал мреже Поруке: Ц: \ $ МФТ покренути цхкдск на корисност Мислим да је ово рачунар мора бити тако укорењен са вирусима и троганс или било шта, нема лека осим добија нову. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли сте сматрали само форматирање и реинсталацију оперативног система Уиндоус?
| |||
| |||
| Како лако је за то мада? |
|
| |||
| |||
| Ако ли имате Уиндоус инсталационог диска, то је само питање стављања диска у, рестарт и након екрану. Мада не заборавите да направите резервне копије података прво како це форматирање обрисати ваш хард диск. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој Икона Све је нестало и отишло Бланк. | андреуаниматион | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 5. јула 2009 13:54 |
| Празан екран? Шта да радим? | ПЦдуммы | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 16 јануар 2009 15:43 |
| Нема довољно простора помоћу 4.7гб празан ДВД? Чудно | толет | Мултимедија и кодеци | 8 | 6 јануар 2009 17:19 |
| Помоћ празан екран са ПЦ трчање | лавентура | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 3. септембра 2008 15:17 |
| ДВД Празни ЦД-у виде као | Даве У | Дривес & Измјењиви медији | 11 | 17. јуна 2007 19:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |