![]() |
|
| |||
| |||
| Aman Tanrım Iki kez dün ve birkaç kez bu sabah, benim PC Ben kapatmak ve yeniden başlatmak çok boş gitti. Hayır mavi ekran bu kez, sadece siyah ekran. Bu, sonra tüm diğer iplik konusunda tavsiye izliyor. Ben PC knackers avlusunda hazır olduğunu düşünüyorum! Ne en iyi PC'ler bu günlerde's Any advice? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu basit bir şey, ama her kablosunu kontrol ettikten doğru takılı? Ancak bu bir tesadüf biraz da tekrar tekrar başlatarak sonra çalışmaya başlar olur. Ayrıca, tüm en son ekran kartı sürücüleri var kontrol var mı?
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben ekran kartı sürücüleri ne dunno. Ben birkaç gün, CCleaner, Malwarebytes, anti burada yer alan talimatları izliyor bu ve anti .... bu ve hala çöker. Bu kablolar hakkında kontrol eder. Ben PC ile ciddi bir hata ve tek alternatif yeni bir tane satın almak olduğunu düşünüyorum. Bu çünkü bir kaç yıl geri aldım sadece sorun olarak! |
|
| |||
| |||
| Siz hangi grafik kartı biliyor musun? Eğer ben en son olan bir link bulabiliriz. Ayrıca, ne yapıyorsun hemen önce çöker? veya herhangi bir zaman olabilir? |
|
| |||
| |||
| Eğer ben bir ana bilgisayar olarak bir dizüstü bilgisayar olarak bağımsız olarak masaüstünüze geri izlemek veya alacağı bir yatırım ediyorum sen. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() Ne en iyi + iyi değeri bilgisayar piyasada şu anda bilmek gerekir. |
|
| |||
| |||
| Şimdi ben almak mesajları söyleyerek "dosyası C disk kontrol" "Silme Bozuk .... Kayıt özniteliği (sayı ile)" takip Dosyası için (sayı) "in" Doğrulama hatası Real şebekelerin mesajlarını C: \ $ MFT chkdsk yardımcı programını çalıştırın Bu bilgisayar çok virüs ve trogans ya da hiç tedavi dışında yeni bir elde kimden ile yerleşmiş olmalıdır düşünüyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece biçimlendirme ve Windows yeniden yüklemeyi kabul ettiniz mi?
| |||
| |||
| Ne kadar kolay bu tho yapmak nedir? |
|
| |||
| |||
| Windows Kurulum Disketi varsa, bu disk koyarak sadece bir soru, rebootlayana ve ekran aşağıdaki sorar. Gibi biçimlendirme sabit diskinize silmek olacaktır fakat ilk verilerini yedeklemek için, unutmayın. |
![]() |
|
| Bookmarks |