![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ах, боже мой Пару раз вчора, і кілька разів сьогодні вранці, моя PC тільки що пройшов порожнім тому я був виключення і повторного запуску. Ні синій екран на цей раз, просто чорний екран. І це після того я дотримувався всіх рекомендацій по моїм другом потоці. Я думаю, що комп'ютер готовий до двору кастаньєти! Будь-які консультації на те, що кращі комп'ютери в ці дні? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це прості речі, але ви перевірили кожен кабель підключений правильно? Хоча було б трохи збігом те, що вона починає працювати знову після перезавантаження комп'ютера. Крім того, ви перевірили у вас є всі останні версії драйверів відео-карти?
| |||
| |||
| Цитата:
Я знаю, які драйвери відеокарти. Я був, дотримуючись інструкцій на тут на кілька днів, CCleaner, Malwarebytes, анти це і боротьба, що .... і до цих пір аварій. Я з'ясую щодо тросів. Я думаю, свою серйозну помилку на комп'ютері, і єдиною альтернативою є купівля нового. Це було нічого, крім неприємностей, так як ми купили пару років тому! |
|
| |||
| |||
| Чи знаєте ви, графічної карти у вас є? Я знайшов посилання на останніх, якщо зробите це. Крім того, що ви робите перед вона зазнає краху? або він може бути в будь-який час? |
|
| |||
| |||
| Якщо на вашому місці я б інвестувати в ноутбук в якості основного комп'ютера незалежно від того, ваш робочий стіл одержує назад на треку чи ні. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() Мені потрібно знати, що краще + хороший комп'ютер вартістю на ринку на даний момент. |
|
| |||
| |||
| Тепер я отримую повідомлення кажуть "файл перевірки диска С" "Видалення корумпованих атрибуту запис .... (пішов ряд)" "Виправити помилку (номер) в файл" Real Networks повідомленнях C: \ $ MFT запустіть утиліту CHKDSK Я думаю, що ПК має бути настільки вкоренилася з вірусами і trogans або будь-який інший, немає ніякого лікування, крім отримання нового. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви розглядатися тільки форматування і перевстановлення Windows?
| |||
| |||
| Наскільки легко це зробити Тхо? |
|
| |||
| |||
| Якщо у вас є диск установки Windows, це просто питання здачі диска, перезавантаження та діючи за підказками на екрані. Пам'ятайте, щоб створити резервну копію даних по-перше, як форматування зітре ваш жорсткий диск. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Моя іконок все зникло, і відключився. | andrewanimation | Операційні системи Windows | 1 | 5 липня 2009 13:54 |
| Порожній екран? Що мені робити? | PCdummy | Генеральний обладнання чат | 7 | 16 січня 2009 15:43 |
| Не вистачає простору, використовуючи порожній DVD 4.7gb? Дивно | tolet | Мультимедіа & кодеки | 8 | 6 січня 2009 17:19 |
| Допомога порожній екран з ПК під управлінням | laventura | Генеральний обладнання чат | 6 | 3 вересня 2008 15:17 |
| DVD Blank розглядатися як CD | Дейв W | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 11 | 17 червня 2007 19:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |