![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, не сте сигурни къде да публикувате тази. Моето Pc започна да се играе. Тя се превръща от тогава върви мъртъв, тя не зареждане тогава, след това отива в началото на екрана той отива празно. Звучи като вентилатора е все още работят вътре, но нищо друго строителство. Аз опитах смяна на монитора и графични карти, но това не е било от тях. Аз също от heatsink почистени и го тури повече термична паста за. Той е на няколко години, сега. Тя е Pentium 4 компютъра и това е 2,8 концерта. Той направи изключване на проекта, след като са били по време, но сега тя се изключва след Запознаване с основните екрана след стартиране. Всеки един има някакви идеи. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Има ли вашата BIOS, дънната ви позволяват да пуснете температура чек?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колко топлинна Постави го поставите върху? Звучи като топлинна проблем.
| |||
| |||
| Здравей, Mike0001. Не знам. Как мога да отида за да го прави. Само обучението на него. Имам промени графична карта и добави няколко бита, но това е за всички. Харесва ми да се опита, преди да става за сметка на това като на магазин. Благодарности |
|
| |||
| |||
| При включване на не си в състояние да използват клавиатурата за да получите в BIOS (обикновено бутона "изтрий" или F12) |
|
| |||
| |||
| или F2 или Esc! Той обикновено мига на съобщение по вас при стартиране (но не е достатъчно дълъг, за да четат), тогава можете да влезете в BIOS програма и една опция може да бъде с температура проверка. Опитайте стопанство F2, както вие стартирате. Ако това не го направите, опитайте с друг ключ ...
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз само малка част от термична паста за. Следвах инструкциите. Dont знам за получаване в пристрастие. Включа компютъра я зарежда Windows и всичко след това просто е празно. Той е бил отседнал за известно време, но сега е празно веднага. Аз ще се опитам отиваш в пристрастия и вижте дали той остава на по-дълго. Благодарности |
|
| |||
| |||
| Това наистина не е толкова трудно да отида в BIOS, при завой на вашия компютър трябва да виждате масивен логото на дънната платка в зависимост от дънната платка, в долната част трябва да каже какво прави каквото ключове. Опитайте отново компютъра си няколко пъти, ако не можете да прочетете какво казва, докато не го получи. |
|
| |||
| |||
| Някои от тях имат възможност да се скрие, че екрана. Трябва да държи ключа установени след това от самото начало.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли XP Инсталиране диск?
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят монитор е работа и моя кула е работа, но не заедно | nickny | Общи Хардуер Чат | 7 | 22 Юли 2009 14:26 |
| Нови издокарвам не работи | sebo1989 | Общи Хардуер Чат | 11 | 1-во Фев 2008 21:48 |
| USB 2 не работи | torana9x | Общи Хардуер Чат | 11 | 4 януари 2008 13:25 |
| VPN не работи | mc_blue | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 30 април 2007 09:41 |
| Моят CD Rom не работи, помощ, моля? | студиото. | Дискове & сменяемите носители | 6 | 21 Март 2007 03:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |