![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, nevíte, kde se tento post. My Pc začalo hrát nahoru. Ukazuje na dále mrtvý, ale pak po boot to chodí na začátek obrazovky to chodí prázdné. Zní to jako ventilátor stále pracuje dovnitř, ale nic jiného díla. Jsem se pokusil změnit monitoru a grafické karty, ale to není ani z nich. Také jsem se z chladiče a vyčistit ho a kladla větší tepelnou vložte on. Je to pár let teď. Jedná se o Pentium 4 počítači a je to 2,8 koncert. Je to start po vypnutí bylo na dlouho, ale nyní ji vypne po dostat do hlavní obrazovky po spuštění. Některý dostal jakékoli nápady. Díky. |
|
| |||
| |||
| Má vaše základní deska bios Vám umožní spustit kontrolu teploty?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kolik tepelné Vložit jste kladen na? Zní to jako teplo problém.
| |||
| |||
| Ahoj, Mike0001. I dont vědět. Jak mám jít dělat to. Jen na to učení. Jsem změnil grafickou kartu a přidal pár drobnosti, ale to je asi vše. Já si je vyzkoušet, než se na úkor přičemž jej shop. Díky |
|
| |||
| |||
| Při zapnutí se budete moci používat klávesnici pro vstup do BIOSu (obvykle tlačítko Smazat nebo F12) |
|
| |||
| |||
| nebo F2 nebo Esc! Je obecně bliká zprávy na vás při spuštění (ale ne dost dlouho na čtení), pak můžete vstoupit do BIOSu a program jednou z možností může být teplota zkontrolovat. Zkuste hospodářství F2 co byste začít. Pokud to není to, zkuste jiný klíč ...
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem jen dát malý kousek tepelnou vložte na. I následovat instrukce. Dont vědět, jak dostat do zkreslení. Zapnutí PC se načte okna a pak prostě všechno je prázdné. Bylo pobývajících na nějakou dobu, ale nyní je prázdný ihned. Budu se snažit jít do zaujatosti a uvidíme, jestli zůstane na delší dobu. Díky |
|
| |||
| |||
| Je to opravdu není těžké se dostat do BIOSu, při otáčení na vašem počítači, měli byste vidět obrovské logo vaší základní desky v závislosti na základní desce, na dně je třeba říci, co dělat, co klíče. Zkuste restartovat počítač několikrát pokud nemůžete přečíst, co říká, dokud vám to. |
|
| |||
| |||
| Některé z nich mají možnost se schovat, aby obrazovce. Musíte držet tlačítko dolů tak, že hned od začátku.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste dostali XP instalační disk?
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můj monitor je moje práce a rozhledna funguje, ale ne spolu | nickny | Obecné Hardware Chat | 7 | 22. července 2009 14:26 |
| Nová souprava nefunguje | sebo1989 | Obecné Hardware Chat | 11 | 1. února 2008 21:48 |
| USB 2 nefunguje | torana9x | Obecné Hardware Chat | 11 | 4. ledna 2008 13:25 |
| VPN nefunguje | mc_blue | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 30. dubna 2007 09:41 |
| Moje CD Rom nepracuje, pomoc, prosím? | studio. | Drives & Removable Media | 6 | 21. března 2007 03:25 |
| Thread Nástroje | |
| |