![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, δεν βέβαιος όπου να δημοσιεύσετε αυτό. Τον υπολογιστή μου έχει αρχίσει να παίζει πάνω. Αποδεικνύεται στη συνέχεια για νεκρούς, αλλά μετά την εκκίνηση, στη συνέχεια πηγαίνει στην αρχική οθόνη πηγαίνει κενό. Ακούγεται σαν ο ανεμιστήρας εξακολουθεί να εργάζεται εντός, αλλά τίποτα άλλο δεν λειτουργεί. Έχω δοκιμάσει την αλλαγή του παρακολουθούν και κάρτα γραφικών αλλά δεν είναι μία από αυτές. Επίσης, αυξήθηκε το heatsink και να καθαρίζεται, να διαχωρίζουν τη θέση τους και να δώσει μεγαλύτερη θερμική πάστα για. Είναι λίγα χρόνια τώρα. Είναι ένα υπολογιστή Pentium 4 και είναι ένα 2,8 GIG. Αυτό έγινε μετά την έναρξη απενεργοποίηση είχε για λίγο αλλά τώρα απενεργοποιείται μετά μπω στην κύρια οθόνη, μετά την έναρξη λειτουργίας. Κάθε μία έχεις καμιά ιδέα. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Μήπως σας μητρική πλακέτα του BIOS σας επιτρέπουν να εκτελέσετε μια θερμοκρασία έλεγχο;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πόσο θερμική Επικόλληση έκανε για να βάλετε; Ακούγεται σαν πρόβλημα θερμότητας.
| |||
| |||
| Γεια σου, Mike0001. Ι dont ξέρτε. Πώς να το κάνουμε. Μόνο για την εκμάθηση της. Έχω αλλάξει την κάρτα γραφικών και πρόσθεσε μερικά κομμάτια, αλλά ότι είναι περίπου όλα. Μου αρέσει να δοκιμάσετε πριν προχωρήσουμε σε βάρος της, λαμβάνοντας σε κατάστημα. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Κατά την ενεργοποίηση, είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσουν ένα πληκτρολόγιο για να μπούμε στο BIOS (Συνήθως κουμπί Διαγραφή ή F12) |
|
| |||
| |||
| ή F2 ή εσκούδα! Γενικά, αναβοσβήνει ένα μήνυμα σε εσάς κατά την εκκίνηση (αλλά δεν επαρκεί για να διαβάσετε), τότε μπορείτε να εισάγετε το BIOS πρόγραμμα και μια επιλογή μπορεί να είναι η θερμοκρασία ελέγχου. Δοκιμάστε εκμετάλλευση F2 ως σας εκκίνησης. Εάν δεν το κάνουμε, δοκιμάστε ένα άλλο κλειδί ...
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, εγώ που μόνο μικρό κομμάτι για την θερμική πάστα. Ακολούθησα τις οδηγίες. Dont γνωρίζουν τον τρόπο να μεροληψία. Έρχομαι για pc φορτώνει όλα τα παράθυρα και στη συνέχεια προχωρεί μόνο κενό. Ήταν διαμένουν για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά τώρα πηγαίνει blank αμέσως. Θα προσπαθήσω να υπεισέλθω σε προκαταλήψεις και να δείτε αν παραμένει επί πλέον. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Είναι πραγματικά ότι δεν σκληρά να μπει στο BIOS, όταν καμπής για τον υπολογιστή σας θα δείτε ένα τεράστιο λογότυπο της μητρικής πλακέτας σας ανάλογα με τη μητρική πλακέτα, στο κάτω μέρος θα πρέπει να μας πει τι να κάνει ό, τι τα πλήκτρα. Δοκιμάστε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας αρκετές φορές και αν δεν μπορείτε να διαβάσετε τι λέει μέχρι να το αποκτήσουν. |
|
| |||
| |||
| Ορισμένες από αυτές έχουν τη δυνατότητα να κρύψει ότι οθόνη. Πρέπει να κρατάτε το πλήκτρο ορίζονται στη συνέχεια από την αρχή.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε ένα δίσκο εγκατάστασης XP;