![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, nem biztos, hogy hol post ez. My Pc elkezdte játszani fel. Ez fordul majd ezután meghalt, a boot után nem megy a start képernyő megy üres. Úgy hangzik, mint a ventilátor továbbra is működik benne, de semmi más nem működik. Megpróbáltam változtatni a monitor és a grafikus kártya, de ez sem őket. Azt is levette a hűtőborda és tisztítják ki, és nagyobb termikus pasztát. Ez a néhány év most. Ez egy Pentium 4 számítógépet, és ez egy 2,8 koncert. Tette start kikapcsolás után volt egy ideig, de most ez kikapcsol után megérkeztem az főképernyője kezdete után fel. Ha valaki van olyan ötleteket. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Az Ön alaplap BIOS lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, fut a hőmérséklet?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mennyit termikus Beillesztés te fel? Úgy hangzik, mint egy meleg probléma.
| |||
| |||
| Szia, Mike0001. I dont know. How do I go about csinálom. Csak a tanulás van. Van változás a grafikus kártya és a hozzáadott néhány bitet de ez minden. I like to try mielőtt a költségek figyelembe azt a boltot. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Ha bekapcsolás, ugye tudja használni a billentyűzetet, hogy a BIOS-t (általában törlése gombra, vagy F12) |
|
| |||
| |||
| vagy F2, vagy az Esc! Ez általában egy üzenet villog rád induláskor (de nem elég hosszú ahhoz, hogy olvasni), akkor írjuk be a BIOS-program és az egyik lehetőség a hőmérséklet-ellenőrzés. Próbálja gazdaságból F2 le, mint te indulhasson. Ha ezt nem teszi meg, próbáljon meg egy újabb gombot ...
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Szia, csak hogy a kis darab termálvizes pasztát. Követtem az utasításokat. Nem tudni getting a torzítás. Én viszont azt a PC rakományokról ablakok és mindent csak akkor elsötétül. Azt tartózkodik egy darabig, de most rögtön elsötétül. Megpróbálom megy az elfogultságot, és ha ez marad többé. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Ez tényleg nem olyan nehéz, hogy a BIOS-ban, amikor fordul el a számítógépet el kell látni egy hatalmas logó az Ön alaplap függően alaplap, az alján meg kell mondani, mit csinálok, amit kulcsokat. Próbálja meg újraindítani a számítógépet, egy párszor, ha nem tudja elolvasni, amit mond, amíg el nem értem. |
|
| |||
| |||
| Egyesek azt a lehetőséget, hogy elrejtse, hogy a képernyőn. Meg kell tartani azt a kulcsot, majd le a kezdetektől fogva.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy XP telepítő lemez?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját monitor működik, és a torony működik, de nem együtt | nickny | Általános fémáru Chat | 7 | 22. július 2009 14:26 |
| Új ruha nem működik | sebo1989 | Általános fémáru Chat | 11 | 1. február 2008 21:48 |
| 2 USB nem működik | torana9x | Általános fémáru Chat | 11 | 4. január 2008 13:25 |
| VPN nem működik | mc_blue | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 30. április 2007 09:41 |
| Saját CD-ROM nem működik, kérem, segítsen! | stúdióban. | Drives & Removable Media | 6 | 21. március 2007 03:25 |
| Téma eszközök | |
| |