![]() |
|
| |||
| |||
| היי, לא בטוח איפה לפרסם את זה. המחשב שלי החל לשחק למעלה. לאחר מכן הוא פונה על עובר מת, היא עושה את זה לאחר אתחול אז הולך להתחיל את המסך למותר ריק. נשמע כמו המאוורר עדיין עובד בפנים אבל שום דבר אחר עובד. ניסיתי לשנות את צג וכרטיס המסך אבל זה לא אחד מהם. אני גם הורידו ממני את heatsink ו ניקה אותה ולשים יותר להדביק על תרמית. זה כמה שנים ישן עכשיו. זהו מחשב פנטיום 4 וזה של 2.8 חלטורה. הוא עשה התחלה מכבה לאחר שהיה על זמן אבל עכשיו זה מבטל אחרי להגיע למסך הראשי לאחר להתחלה. כל אחד יש לך רעיונות. תודה. |
|
| |||
| |||
| האם לוח האם ב-BIOS שלך מאפשר לך להריץ לבדוק טמפרטורה?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה תרמית הדבק האם לשים? נשמע כמו בעיית חום.
| |||
| |||
| היי, Mike0001. אני יודע dont. איך אני עושה את זה להתהלך. רק על זה למידה. יש לי את כרטיס המסך שונה והוסיפה כמה BITS אבל זה בערך הכל. אני רוצה לנסות לפני הולך על חשבון לוקח אותו לעשות קניות. תודה |
|
| |||
| |||
| בעת הפעלת ', אתה יכול להשתמש במקלדת כדי לעלות את ה-BIOS (בדרך כלל כפתור המחיקה או F12) |
|
| |||
| |||
| או על F2 או esc! זה בדרך כלל הבזקים הודעה אליך בעת ההפעלה (אך לא מספיק זמן כדי לקרוא) אז אתה יכול להזין את ה-BIOS תוכנית אחת יכולה להיות אפשרות לבדוק את הטמפ '. נסה מחזיק על F2 למטה תוך כדי לקפוץ. אם זה לא עושה את זה, נסה מפתח אחר ...
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| היי, אני רק לשים קטן מעט תרמית על הדבק. עקבתי ההוראות. Dont יודע נכנסים משוא פנים. אני פונה על מחשב זה המון חלונות והכל אז רק הולך ריק. זה היה נשאר על לזמן מה, אבל עכשיו מגיע ריק מיד. אני הולך לנסות את משוא פנים ולראות אם היא נשארת יותר. תודה |
|
| |||
| |||
| זה באמת לא כל כך קשה על מנת להיכנס ל-BIOS, כאשר מדליק את המחשב אתה אמור לראות מסיבית הלוגו של לוח האם, בהתאם ללוח האם, בחלק התחתון הוא אמור לומר מה המפתחות לעשות מה. נסה להפעיל מחדש את המחשב מספר פעמים, אם אתה לא יכול לקרוא מה כתוב עד שאתה מבין את זה. |
|
| |||
| |||
| חלק מהם יש לך את האפשרות להסתיר את המסך. אתה צריך להחזיק את מקש למטה ואז כבר מן ההתחלה.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לך דיסק התקנה של XP?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אזור מוניטור עובד המגדל שלי הוא עובד, אבל לא ביחד | nickny | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 22 יולי 2009 14:26 |
| חבל שלא עובד חדש | sebo1989 | כללי חומרה צ 'אט | 11 | ב -1 פברואר 2008 21:48 |
| USB 2 לא עובד | torana9x | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 4th ינואר 2008 13:25 |
| VPN לא עובד | mc_blue | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | ה -30 לאפריל 2007 09:41 |
| תקליטור רום שלי לא עובד, בבקשה עזרה? | סטודיו. | כוננים & נשלפת | 6 | 21st מרץ 2007 03:25 |
| שרשרת כלים | |
| |