![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, nežinote, kur po šio vieno. Mano Pc pradėjo žaisti daugiau. Pasirodo dėl to eina mirė, jis ten po to boot eina į pradžią ekrane ji važiuoja tuščia. Panašiai kaip ventiliatorius vis dar dirba viduje, bet nieko darbai. Aš išbandžiau keisti monitoriaus ir vaizdo plokštės, bet tai nėra vienas iš jų. Aš taip pat išskrido HEATSINK ir išvalyti jį ir įdėti daugiau šilumos Klijuojami. Tai kelerių metų dabar. Tai yra "Pentium 4" kompiuteryje ir tai 2,8 koncertą. Ji prasideda išjungti, kai ji buvo apie kartu, bet dabar jis išsijungia po Kelionė į pagrindinio ekrano nuo pradžios iki. Bet vieną Turite idėjų. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Ar jūsų BIOS leidžia paleisti temperatūros patikrinti?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiek šilumos Įdėti zastosowałeś on? Panašiai skambanti šilumos problema.
| |||
| |||
| Labas, Mike0001. I dont know. Kaip aš galiu eiti apie tai daryti. Tik mokymosi jį. I have changed grafikos plokštę ir pridūrė keletą bitų, bet tai apie visus. Aš norėčiau pabandyti prieš einant į jį atsižvelgiant į parduotuvę sąskaita. Ačiū |
|
| |||
| |||
| Kai įjungimas, tu gali naudoti klaviatūrą patekti į BIOS (dažniausiai mygtuką "Pašalinti" arba F12) |
|
| |||
| |||
| arba F2 arba ESC! Ji paprastai mirksi prane ¹ im ± apie tave paleisties (bet ne pakankamai ilgai, kad taip), tada galite įvesti BIOS programą ir vienas variantas gali būti temperatūros patikrinimas. Gauta ūkio F2, nustatantis kaip jums pradėti. Jei tai nepadeda, tai padaryti, pabandykite kitą klavišą ...
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš tik įdėti šiek tiek maža šilumos Klijuojami. Aš laikytis nurodymų. Nežinau apie tai, kaip į paklaidą. Įjungti kompiuterį įkelia langus ir viskas ten tiesiog važiuoja tuščia. Jis gyvena ant tam tikro laiko, bet dabar vyksta tuščias karto. Pasistengsiu eiti į paklaidas bei pamatyti, jei jis lieka ilgiau. Ačiū |
|
| |||
| |||
| It's really not that hard patekti į BIOS, kai paversti savo kompiuteryje, turėtumėte pamatyti didžiulį logotipas plokštę, priklausomai nuo plokštės, apačioje, ji turėtų pasakyti, kas raktus daryti. Pabandykite perkrauti kompiuterį keletą kartų, jei negalite perskaityti, ką ji sako, kol jūs jį gauti. |
|
| |||
| |||
| Kai kurie iš jų turi galimybę slėpti, kad ekrane. Jūs turite pripažinti, kad raktas nustatantis tada nuo pat pradžių.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turite XP diską?