![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, nezināt, kur pēc šīs. Datoru sāka spēlēt uz augšu. Izrādās par turpinājumā miris, tas boot tad pēc tam iet uz sākuma ekrānu tā neko nerāda. Līdzīgi kā ventilators joprojām strādā iekšā, bet nekas cits darbi. Esmu mēģinājis mainīt uzraudzīt un grafikas karte, bet tas nav kāda no tām. Es arī novilka Heatsink un tīrīt to nost un likt lielāku siltuma Ielīmēt. Tā ir vairākus gadus vecs tagad. Tas ir Pentium 4 dators un tas ir 2,8 GIG. Tas bija sākums izslēgt pēc tā bija bijusi laikā, bet tagad tas izslēdzas pēc tam kļūst ar galvenajā ekrānā pēc darbības uzsākšanas. Kāds got any ideas. Pateicība. |
|
| |||
| |||
| Vai jūsu motherboard bios ļauj jums vadīt temperatūras pārbaude?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cik daudz siltuma Paste tu likts uz? Izklausās siltuma problēma.
| |||
| |||
| Hi, Mike0001. I dont know. Kā es varu iet, darīt to. Tikai mācību par to. Es esmu mainījusies grafikas karti un pievieno dažus vārdus, bet ka ir par visiem. Man patīk izmēģināt pirms došanās uz rēķina, kas to iepirkties. Pateicība |
|
| |||
| |||
| Ieslēdzot, jūs varētu izmantot tastatūru, lai tikt iekšā BIOS (parasti Delete pogu vai F12) |
|
| |||
| |||
| vai F2, vai Esc! Tā vispār mirgo ziņu uz tevi pie startēšanas (bet nav pietiekami ilgs, lai izlasītu), tad jūs varat ievadīt BIOS programma, un viena no iespējām varētu būt temperatūras pārbaudi. Try saimniecība F2 nosaka, kā jūs uzsākšanai. Ja tas nav to darīt, mēģiniet vēl viens būtisks ...
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es tikai izvirzīti mazu bitu siltuma Ielīmēt. Es sekoju instrukcijām. Dont uzzināt par nokļūšanu noslieces. Ieslēgt pc tam slodzes logi un viss, tad tikai iet tukša. Tā atradās uz kādu laiku, bet tagad neko nerāda uzreiz. Es centīšos nonākšana aizspriedumiem un redzētu, vai tas ir ieslēgts vairs. Pateicība |
|
| |||
| |||
| Tas tiešām nav tik grūti iekļūt BIOS, ja pagrieziena jūsu datoru Jums vajadzētu redzēt milzīgu logo jūsu mātesplate atkarībā no mātesplates, pie apakšas būtu pateikt, kāda atslēgas darīt. Mēģiniet restartējot datoru vairākas reizes, ja nevar izlasīt, kas tā saka, līdz jūs to saņemsiet. |
|
| |||
| |||
| Dažas no tām ir iespēja slēpt šo ekrānu. Jums ir atzīt, ka taustiņu uz leju, tad jau no sākuma.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums XP uzstādīšana diska?