![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, nie masz pewności, gdzie ten post. My Pc zaczęła się gra. Okazuje się wówczas na martwe, to uruchomić po to idzie do początku ekranu to jest puste. Brzmi jak wentylator nadal pracuje wewnątrz, ale nic innego nie działa. Mam wypróbowany zmiana karty graficznej i monitora, ale to nie jeden z nich. Wziąłem też wyłączyć Heatsink i czyszczone i umieścić go wkleić na więcej termicznej. Jest to już kilka lat. Jest to komputer Pentium 4 i jest to 2,8 gig. To nie rozpocząć wyłączanie po jej na jakiś czas, ale teraz wyłącza po dostawanie do głównego ekranu po uruchomieniu. Każdy ma jakieś pomysły. Dzięki. |
|
| |||
| |||
| Czy twoja płyta główna BIOS pozwala na uruchomienie temperatury sprawdzić?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ile termalne Wklej pan wprowadzony? Sounds like ciepła problemu.
| |||
| |||
| Hi, Mike0001. I dont know. Jak zachować się robią. Tylko na niej nauki. Mam zmiana karty graficznej i dodaje kilka bitów, ale o wszystkich. Lubię próby przed przejściem kosztem biorąc go do sklepu. Dzięki |
|
| |||
| |||
| Po włączeniu, możesz użyć klawiatury, aby dostać się do BIOS (Zazwyczaj Usuń lub F12) |
|
| |||
| |||
| lub F2 lub Esc! Generalnie miga wiadomość na ciebie przy starcie (ale nie wystarczająco długi, aby przeczytać), to można wprowadzić program BIOS i jedną z możliwości może być temperatura sprawdzić. Spróbuj gospodarstwa F2 jak uruchamiasz. Jeśli tego nie robić, spróbuj innego klucza ...
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Cześć, mogę umieścić tylko małe trochę wklej na termalne. I po instrukcje. Nie wiem o wsiadł do stronniczości. Ja z kolei na PC Windows ładuje i wszystko idzie po prostu puste. To był pobyt na chwilę, ale teraz jest puste natychmiast. Postaram się do uprzedzeń i czy pozostanie on na dłużej. Dzięki |
|
| |||
| |||
| To naprawdę nie jest trudno dostać się do BIOS-u, gdy na komputerze zwrotny znajduje się masywne logo Twojej płycie w zależności od płyty głównej, na dole należy powiedzieć, co zrobić, jakie klawisze. Spróbuj uruchomić ponownie komputer kilka razy, jeśli nie możesz odczytać, co mówi do you get it. |
|
| |||
| |||
| Niektóre z nich mają możliwość, aby ukryć, że ekranie. Musisz się trzymać, że najważniejsze w dół a następnie w prawo od samego początku.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Masz jeden Instalacja XP na dysku?