![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, neviete, kde sa tento post. My Pc začalo hrať hore. Ukazuje na ďalej mŕtvy, ale potom po boot to chodí na začiatok obrazovky to chodí prázdne. Znie to ako ventilátor stále pracuje dovnútra, ale nič iného diela. Som sa pokúsil zmeniť monitora a grafickej karty, ale to nie je ani z nich. Tiež som sa z chladiča a vyčistiť ho a kládla väčší tepelnú vložte on. Je to pár rokov teraz. Ide o Pentium 4 počítaču a je to 2,8 koncert. Je to start po vypnutí bolo na dlho, ale teraz ju vypne po dostat do hlavnej obrazovky po spustení. Niektorý dostal akékoľvek nápady. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Má vaša základná doska bios Vám umožní spustiť kontrolu teploty?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koľko tepelné Vložiť ste klásť na? Znie to ako teplo problém.
| |||
| |||
| Ahoj, Mike0001. I dont vedieť. Ako mám ísť robiť to. Len na to učenie. Som zmenil grafickú kartu a pridal pár drobnosti, ale to je asi všetko. Já si je vyskúšať, ako sa na úkor pričom jej shop. Vďaka |
|
| |||
| |||
| Pri zapnutí sa budete môcť používať klávesnicu pre vstup do BIOSu (zvyčajne tlačidlo Zmazať alebo F12) |
|
| |||
| |||
| alebo F2 alebo Esc! Je všeobecne bliká správy na vás pri spustení (ale nie dosť dlho na čítanie), potom môžete vstúpiť do BIOSu a program jednou z možností môže byť teplota skontrolovať. Skúste hospodárstva F2 čo by ste začať. Ak to nie je to, skúste iný kľúč ...
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som len dať malý kúsok tepelnú vložte na. I nasledovať inštrukcie. Dont vedieť, ako dostať do skreslenia. Zapnutí PC sa načíta okná a potom jednoducho všetko je prázdne. Bolo pobytom na nejakú dobu, ale teraz je prázdny ihneď. Budem sa snažiť ísť do zaujatosti a uvidíme, či zostane na dlhšiu dobu. Vďaka |
|
| |||
| |||
| Je to naozaj nie je ťažké sa dostať do BIOSu, pri otáčaní na vašom počítači, mali by ste vidieť obrovské logo vašej základnej dosky, v závislosti na základnej doske, na dne je potrebné povedať, čo robiť, čo kľúča. Skúste reštartovať počítač niekoľkokrát ak nemôžete prečítať, čo hovorí, kým vám to. |
|
| |||
| |||
| Niektoré z nich majú možnosť sa schovat, aby obrazovke. Musíte držať tlačidlo nadol tak, že hneď od začiatku.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste dostali XP inštalačný disk?