![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, не знам где то пост тхис оне. Мој пц је почео свирати горе. То укључује затим одлази мртав, он не боот онда иза ње иде на почетни екран иде празан. Звучи као вентилатора унутра је још увек раде, али ништа друго ради. Покушао сам мењања монитора и графичке картице, али то није било од њих. ЈА исто тако скинула је хеатсинк и очистио га искључите и ставите више налепите на Термална. То је неколико година сада. То је рачунар Пентиум 4 и то је за 2,8 харпун. Интернет је започети након искључивања је на неко време, али сада се искључује након узимајући у главни екран након покретања. Ко је добио било који идеја. Хвала. |
|
| |||
| |||
| Да ли ваша матична плоча БИОС омогућавају Вам да покренете температура чек?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колика термалних Налепите си заодјенусте? Звук сличан топлоте проблем.
| |||
| |||
| Бок, Мике0001. Ја донт кноткле. Како могу ићи чинећи га. Само учење о њој. Ја сам променио графичком картицом и додао неколико битова, али да се о свему. Волим пробати пре него иде на трошак узимајући га у дућан. Хвала |
|
| |||
| |||
| Приликом укључивања, јесте ли у могућности да користите тастатуру за ући у БИОС (најчешће Избрисати дугме или Ф12) |
|
| |||
| |||
| или Ф2 или ЕСЦ! То обично трепће поруку на коју при покретању (али не довољно дуго да прочитате) онда можете ући у БИОС и једну опцију програм мај бити температура проверити. Покушајте дрл̌ањем Ф2 доле како покренути. Уколико то не ураде, пробајте други кључ ...
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја само ставити мали залогај Термална пасте он. Сам следио упутства. Донт знати о доласку у пристрасности. Ја га укључите рачунар учитава прозоре и онда све иде само празно. То је био бораве на неко време, али сада иде празан одмах. Ја ћу пробати идући у пристрасности и видети ако је на било који остаје дуже. Хвала |
|
| |||
| |||
| То је стварно не да је тешко ући у БИОС-у, кад се окрену на свој рачунар, требало би да видите масиван логотип ваше матичне плоче зависи о матичној плочи, на дну би требао рећи оно што радимо тастера. Покушајте поново покренути рачунар неколико пута, ако не могу прочитати шта пише све док не добијете га. |
|
| |||
| |||
| Неки од њих имају могућност да се сакрије да је екран. Морате да се држите тастер доле онда одмах од почетка.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нудите ли КСП Инсталациони диск?
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој монитор ради и моје куле ради, али не заједно | ницкны | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 22. јула 2009 14:26 |
| Нови катарка не ради | себо1989 | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 1 фебруар 2008 21:48 |
| 2 УСБ не ради | торана9кс | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 4 јануар 2008 13:25 |
| ВПН Нот Уоркинг | мц_блуе | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 30 април 2007 09:41 |
| Мој ЦД није рад, помоћ молим? | студио. | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 21 март 2007 03:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |