![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, bu bir yazı emin değilim. Benim bilgisayarımdaki oynamaya başladı. Daha sonra açar ölü giderse, öyle önyükleme sonra onu boş gider başlangıç ekranına gidiyor. Fan gibi hala içinde çalışıyor ama yok çalışıyor. Ben monitör ve değişen denedi grafik onları ama değil birini kart. Ayrıca, heatsink çıkardım ve onu temizlenir ve daha fazla ısı yapıştırın koydu. Bu bir kaç yıldır eski. 4 bilgisayar ve bir 2,8 flika bir Pentium olduğunu. Bu kapatma başlangıç yaptım sonra bir süre, ancak şimdi ana ekran kadar başladıktan sonra elde sonra söner edilmiştir. Herhangi birinin herhangi bir fikirleri var. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Anakartınızın BIOS bir sıcaklık kontrol çalışmasına izin mi?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne kadar termal Yapıştır size koymak mi? Isı sorunu gibi geliyor.
| |||
| |||
| Merhaba, Mike0001. Ben bilmiyorduysanız. Nasıl hakkında da gidin. Sadece bu öğrenme. Ben grafik kartı değişti ve birkaç bit eklenir ancak tüm ilgili. Ben alışveriş yapmak yerine gider gitmeden önce denemek ister. Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Size BIOS'a girmek için klavyeyi kullanabilirsiniz ne zaman üzerinde dönüyoruz (Genellikle Sil düğmesini veya F12) |
|
| |||
| |||
| veya F2 veya Esc! Genellikle size açılışta bir mesaj yanıp söner (uzun ama okuyun) sonra bir sıcaklık kontrol olabilir BIOS programı ve bir seçenek girebilirsiniz yeterli değildir. Olarak kurmak aşağı F2 tutarak deneyin. Eğer o, bunu yapmak değil, başka bir anahtar deneyin ...
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben sadece termal pastası küçük koy. Ben yönergeleri takip eder. Dont hakkında önyargı girmesini biliyorum. PC bu yükü pencereler ve herşeyin üzerinde boş gider açın. Bu bir süre ama şimdi hemen boş gider kalıyorum oldu. Ben meyilli girmeden denemek ve görmek eğer daha uzun kalır. Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Bu, BIOS, siz, bu anahtarları ne ne demeli altındaki anakart bağlı olarak anakartınızın büyük bir logosu görmeniz gerekir Bilgisayarınızda dönüm girmek zor gerçekten değil. Eğer siz onu ne diyor okuyamaz birkaç kere bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin. |
|
| |||
| |||
| Bazıları seçeneği bu ekran gizlemek zorunda. Daha sonra başlangıç doğru bu tuşu basılı tutun gerekir.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir XP kurulum diski var mı?
|
| Bookmarks |