менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

ПК не робоча

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 квітня 2008, 07:19
Член групи

Default ПК не робоча

Привіт, не впевнені, де цю посаду. My PC став грати вгору. Виявляється на потім йде мертвий, він запускається, тоді вона йде після початку його екран гасне. Звучить як вентилятор продовжує працювати всередині, але нічого не працює. Я спробував зміни монітора і графічної карти, але це не одне з них. Я також зняв радіатор і чистити його і поклав більше термопасти далі. Це кілька років зараз. Це комп'ютер Pentium 4, і це на 2,8 концерту. Вона почала вимкнення після його на деякий час, але тепер він вимикається після отримання на головний екран після запуску. Будь-який з отримала будь-які ідеї.

Спасибо.
Old 25 квітня 2008, 08:00
Донор групи

Default ПК не робоча

Чи існує у вашій BIOS материнської плати дозволяє запустити температуру перевірити?

Old 25 квітня 2008, 08:10
Донор групи

Default ПК не робоча

Скільки термопасти ти надів? Схоже, проблема тепла.

Моя система: Ріг Лайама ..?

Процесор (и):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Стабільні
Материнська плата:
GA-P31-DS3L 1066MHz 45nm FSB 1333
ОЗУ:
4gig 1400 МГц Dual DDR3 канал
Графічна карта (и):
8800 GTS 320MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
250GB Стандартний
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
850watt SLI Ready, NZXT Xtreme ЧЕРВОНИЙ світлодіод
Охолодження:
Asus Square EVO
Мережі / Інтернет:
20MB Virgin Media (Віргінські FTL)
Монітор (и):
22 "HD Widescreen. 17" Proview
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 25 квітня 2008, 08:12
Член групи

Default ПК не робоча

Привіт, Mike0001. Я не знаю. Як я можу ходити робити це. Тільки навчання на ньому. Я змінив графічні карти і додати кілька бітів, але що це все. Я хотів спробувати, перш ніж буде за рахунок прийняття його в магазині. Спасибо
Old 25 квітня 2008, 08:13
Донор групи

Default ПК не робоча

При включенні, ви зможете використовувати клавіатуру потрапити в BIOS (зазвичай Видалити або кнопку F12)
Old 25 квітня 2008, 08:19
Донор групи

Default ПК не робоча

або F2 або Esc! Як правило, він блимає повідомлення на вас під час запуску (але не достатньо довго, щоб читати), то ви можете увійти в програму BIOS і одним з варіантів може бути температура перевірки.

Спробуйте проведення F2 поста запуску. Якщо цього не зробити, спробуйте інший ключ ...

Old 25 квітня 2008, 08:26
Член групи

Default ПК не робоча

Привіт, я тільки покласти малого трохи термопасти на. Я слідував інструкціям. Dont знати про отримувати в упередженості. Я включаю комп'ютер він завантажує Windows і все, потім просто гасне. Вона зупинилася на деякий час, але тепер гасне відразу. Я постараюся вдаючись в упередженості і побачити, якщо вона залишається на довше. Спасибо
Old 25 квітня 2008, 08:28
Донор групи

Default ПК не робоча

Це дійсно не так складно потрапити в BIOS, при наступному включенні комп'ютера ви повинні побачити масові логотип Вашої материнської плати в залежності від материнської плати, в нижній частині слід сказати, які ключі робити. Спробуйте перезавантажити ваш комп'ютер кілька разів, якщо ви не можете прочитати, що він говорить, поки ви його отримаєте.
Old 25 квітня 2008, 09:11
Донор групи

Default ПК не робоча

Деякі з них мають можливість приховати цей екран. Ви повинні тримати це ключ вниз, потім направо з самого початку.

Old 25 квітня 2008, 10:35
Донор групи

Default ПК не робоча

У вас є диск XP установка?

У цьому випадку ви можете завантажиться з цього і mantain дисплеєм без нього буде порожній?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мій монітор працює і моя башта працює, але не разом nickny Генеральний обладнання чат 7 22 липня 2009 14:26
Нова установка не працює sebo1989 Генеральний обладнання чат 11 1 лютого 2008 21:48
2 USB не працює torana9x Генеральний обладнання чат 11 4 січня 2008 13:25
VPN не працює mc_blue Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 5 30 квітня 2007 09:41
Мій CD-ROM не працює, допоможіть будь ласка? Studio. Знімні накопичувачі І ЗМІ 6 21 березня 2007 03:25
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.