![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, не впевнені, де цю посаду. My PC став грати вгору. Виявляється на потім йде мертвий, він запускається, тоді вона йде після початку його екран гасне. Звучить як вентилятор продовжує працювати всередині, але нічого не працює. Я спробував зміни монітора і графічної карти, але це не одне з них. Я також зняв радіатор і чистити його і поклав більше термопасти далі. Це кілька років зараз. Це комп'ютер Pentium 4, і це на 2,8 концерту. Вона почала вимкнення після його на деякий час, але тепер він вимикається після отримання на головний екран після запуску. Будь-який з отримала будь-які ідеї. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Чи існує у вашій BIOS материнської плати дозволяє запустити температуру перевірити?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скільки термопасти ти надів? Схоже, проблема тепла.
| |||
| |||
| Привіт, Mike0001. Я не знаю. Як я можу ходити робити це. Тільки навчання на ньому. Я змінив графічні карти і додати кілька бітів, але що це все. Я хотів спробувати, перш ніж буде за рахунок прийняття його в магазині. Спасибо |
|
| |||
| |||
| При включенні, ви зможете використовувати клавіатуру потрапити в BIOS (зазвичай Видалити або кнопку F12) |
|
| |||
| |||
| або F2 або Esc! Як правило, він блимає повідомлення на вас під час запуску (але не достатньо довго, щоб читати), то ви можете увійти в програму BIOS і одним з варіантів може бути температура перевірки. Спробуйте проведення F2 поста запуску. Якщо цього не зробити, спробуйте інший ключ ...
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Привіт, я тільки покласти малого трохи термопасти на. Я слідував інструкціям. Dont знати про отримувати в упередженості. Я включаю комп'ютер він завантажує Windows і все, потім просто гасне. Вона зупинилася на деякий час, але тепер гасне відразу. Я постараюся вдаючись в упередженості і побачити, якщо вона залишається на довше. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Це дійсно не так складно потрапити в BIOS, при наступному включенні комп'ютера ви повинні побачити масові логотип Вашої материнської плати в залежності від материнської плати, в нижній частині слід сказати, які ключі робити. Спробуйте перезавантажити ваш комп'ютер кілька разів, якщо ви не можете прочитати, що він говорить, поки ви його отримаєте. |
|
| |||
| |||
| Деякі з них мають можливість приховати цей екран. Ви повинні тримати це ключ вниз, потім направо з самого початку.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є диск XP установка?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій монітор працює і моя башта працює, але не разом | nickny | Генеральний обладнання чат | 7 | 22 липня 2009 14:26 |
| Нова установка не працює | sebo1989 | Генеральний обладнання чат | 11 | 1 лютого 2008 21:48 |
| 2 USB не працює | torana9x | Генеральний обладнання чат | 11 | 4 січня 2008 13:25 |
| VPN не працює | mc_blue | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 30 квітня 2007 09:41 |
| Мій CD-ROM не працює, допоможіть будь ласка? | Studio. | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 21 березня 2007 03:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |