по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Pc част списък PLZ коментар

Reply

Нишка Инструменти
Old 5-ти октомври, 2008, 06:42
Номер на групата

Default Pc част списък PLZ коментар

Здравейте отново аз имам излезе с окончателното си част списъка за моя игри платформа. PLZ коментар върху нея и advis всички промени и т.н., имайте предвид, че моите макс бюджет е £ 600 и аз съм наясно, че твърдият ми isn't карам включени в списъка, както и allready са 1.

Old 5-ти октомври, 2008, 06:58
Номер на групата

Моето лично предпочитание е да има IDE DVD дискове - това освобождава от SATA канала, за добавяне на твърди дискове, и означава, че може да има много по-оптични дискове трябва да искам.

Досега в зависимост от случая продължава, бих силно препоръчваме Thermaltake един. Движението на въздуха в тях е просто невероятно, много място вътре, ясно панел на страна и много лесно да се работи. Имам този един http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp и ще го препоръча всеки ден от седмицата. Имам мина от Novatech. Особено, като гледам, че в една страна, тя е само на един фен на страната и не мога да видя един фен прием.

Монитор не е фантастично. Имам 2000:1 контрастно съотношение и 2ms отговор и аз имам мина в подобна цена - макар че моята е само 19 ". Също като тази карта GFX е DVI изходи, бих силно препоръчвам получаването на монитор с DVI вход (като мина прави) в противен случай няма да видите истинските ползи от такава добра карта.

Просто ми 2p.

Моята система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Дънната платка:
MSI P6N SLI V2
RAM памет:
2GB DDR2 PC6400 корсар
Графична карта (и):
XFX NVidia 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Интегрирана 8 Channel
Hard Drive (и):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Оптично устройство (а):
LG Lightscribe
Дело / PSU:
Thermaltake сопран & Toughpower 750W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Безжичен
Монитор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операционна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 5-ти октомври, 2008, 07:31
Номер на групата

Всички rarther добри, но има и подобрения, които биха могли да бъдат направени, в зависимост от ползването. Планирате ли да овърклок тази машина? Ако не сте, ще ви е необходим по-добро CPU вентилатора, и вероятно случаят с по-добро движение на въздуха, тя не изглежда, че е един много добър в този смисъл. Ако не сте овърклока все пак, аз мисля, че тези трябва да се оправи.

Не съм съгласен за DVD дискове, SATA е най-добре, това е много по-лесно за използване и по-подредено и повечето дънни платки имат Atleast 4 SATA портове на тях, така че освен ако не сте прави сървър, или искат да RAID един луд брой дискове заедно , това е добре. И вие може да има само повече от 2 IDE устройства на най-новите дънни платки.

"Монитор", е добре, но като tomthedrummer каза, че би било по-добре да се получи един с DVI вход. И ако има такава за подобна цена с по-добро време за реакция, или контраст, има за онзи, но няма много разлика между информация и 2ms реакция 5ms.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 5 октомври 2008, 07:46
Номер на групата

Предполагам, че просто ще трябва да се споразумеят да не се съгласят за LOL SATA.

Лично аз харесвам да има на оптични устройства (само 1 в момента, все пак), и ако аз отидох SATA Аз само ще бъде в състояние да има 2 твърди диска, като смятам да има евентуално 3.

Отново зависи от това колко SATA има на дънната платка, например ако има само 2 след това получи един IDE оптично, но ако има казват 6, тя не е от значение. SATA изглежда по-подредено като че кабелите не са масивни несериозност!
Old 5-ти октомври, 2008, 07:50
Номер на групата

Ох, добре, ако не са много SATA портове, тогава да, това е може би най-добре да отида IDE, но повечето дъна идват с Atleast 4 порта SATA (поне тези, които съм виждал, че не са за целия бюджет се основава)
Old 5-ти октомври, 2008, 08:51
Номер на групата

благодаря момчета. Искам да сатана, тъй като по-спретнат и не IM труда за загубата на SATA порт, аз ще получа терабайтов диск, ако ми трябва повече място за съхранение и не IM труда за нападение или нещо подобно. Аз ще бъда овърклока ми процесора 4GHz Така че предполагам, че ще трябва по-добър охладител, видях duorb и че изглеждаше доста добре, но си масивна, някой може да ми даде някои предложения PLZ. като за случая, си помислих, че на 250 mm вентилатор страна ще даде издадат на airfolw allong с всички други фенове, но ако някой не може да направи също така предложение за алтернатива, но имайте Ming IM, че няма да плати £ 100 за един случай. Най-накрая аз съм наистина се грижи за качеството на монитора, докато работи като IM ще получи 24 "по-късно все пак.
Old 5 октомври 2008, 08:59
Номер на групата

и за охладител, добър охладител е Noctua NH-U12P това не е най-евтината на охладители, но на прегледите съм виждал то изпълнява по-добре от кулата Tuniq и е много тих.

Що се отнася до случай, нещо като Antec 300 Добро е за евтини случай, добър въздушен поток, но все още са доста евтини.

Разбира се можете да преминете към други сайтове на продуктите, но не бях сигурен какво сайт, който първоначално speced от така не можех да се линкове от там.
Old 5-ти октомври, 2008, 09:04
Номер на групата

Аз все още се казват на Thermaltake за вашия случай!
Old 5 октомври 2008, 09:06
Номер на групата

Thermaltake са по-скъпи все пак
Old 5-ти октомври, 2008, 09:12
Номер на групата

Те са по-скъпи, но така че си струва! Особено е, че ще бъдат залепване огромен охладители инч Те също така имат по-добър въздушен поток, филтър за прах за прием вентилатор, хубаво ясно страна и изглежда прекалено секси. Можете също така да заключите часа да спре хората, които не искате да получите в получаването инча
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Външен твърд диск - Как да дял една страна FAT32 & една страна NFTS? ahsanjee Дискове & сменяемите носители 1 25 май 2009 г. 15:52
Изграждане на PC компютър! Част първа. Алекс Общи Хардуер Чат 10 3 Март 2009 22:14
Извличане на видео част от RAR, без да се налага всички части ironam Мултимедия & Codecs 5 10 ноември 2008 01:46
Добави коментар функционалност към сайта си ... Breaker3D Уеб дизайн, Хостинг & SEO 3 26 Март 2008 09:42
Окончателен преглед преди покупката! Моля, коментирайте! НЦФ Speed Общи Хардуер Чат 8 25 Feb 2008 16:33
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc