![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj opět jsem přišel se svou závěrečnou část seznamu pro mé hraní plošinu. plz komentovat nás informovali, a jakékoli změny, atd., na vědomí, že můj rozpočet je max. 600 liber a jsem si vědom, že má pevný disk isnt zařazeny do seznamu jako já allready mají 1. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můj osobní preference je mít IDE DVD-ROM - to uvolní SATA kanály pro přidávání pevné disky, a znamená, že budu mít mnohem více optických mechanik bych měl chtít.
Co se týče případu jde, bych vřele doporučuji Thermaltake jeden. Proudění vzduchu v nich je prostě úžasná, spousta prostoru uvnitř, jasné panel na boku a velmi snadno pracovat. Mám to jedno http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp a doporučuje jej kterýkoliv den v týdnu. Dostal jsem dolu z Novatech. Zvlášť, jak při pohledu na, že jeden, má pouze jeden ventilátor na boku a já nevidím příjmu ventilátor. Monitor není fantastický. Mám kontrastní poměr 2000:1 a 2ms odezvou rychlost a mám dole za podobnou cenu - i když můj je pouze 19 ". Rovněž jako GFX karta má DVI výstupy, bych vřele doporučuji dostat monitor s DVI vstupem (např. mine se) jinak neuvidíte skutečný přínos takového dobré karty. Jen můj 2p. Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všechny rarther dobré, ale tam jsou zlepšení, která by mohla být, v závislosti na způsobu použití. Chystáte se přetaktovat tento stroj? Pokud ano, budete potřebovat lepší ventilátoru CPU, a případně s lepším případě, proudění vzduchu, to nevypadá, že jeden je velmi dobrý v tom smyslu. Pokud si nejste přetaktování i když si myslím, že ty by měly být v pořádku.
Nesouhlasím asi DVD, SATA je nejlepší, je to mnohem přehlednější a větší pořádek, a většina desek má aspoň 4 SATA porty na nich, takže pokud jste dělat server, nebo chtějí RAID šílené počet jednotek spolu , je to v pořádku. A vy můžete mít jen max 2 IDE na většině novějších základních deskách. Monitor je v pořádku, ale stejně jako tomthedrummer řekl, že by bylo lepší, aby si jeden s DVI vstupem. A jestli je tam jeden za podobnou cenu lepší doba odezvy, nebo kontrastní poměr, který dostal za jedna, ale ani nevšimne velký rozdíl mezi 5ms a 2ms odezvou. Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| Myslím, že budeme prostě muset souhlasit s nesouhlasem lol SATA. Osobně jsem rád, že se optické mechaniky (jen 1 v okamžiku, ačkoli), a když jsem šel SATA bych být schopný až k mít 2 disky, že mám v plánu si možná 3. Opět záleží na tom, kolik SATA je na základní desce, například v případě, že je jen 2 pak dostanete IDE optické, ale pokud by se říci, 6 na tom nezáleží. SATA vypadá víc uklidit i když jako kabely nejsou obracející masivní! |
|
| |||
| |||
| Oh, dobře, pokud nemáte mnoho SATA porty, pak ano, je to asi nejlepší jít IDE, ale většina desek přijít s aspoň 4 porty SATA (aspoň ty, které jsem viděl, že nejsou pro kompletní rozpočet vychází) |
|
| |||
| |||
| thanks guys. Ano, chci ďábel, protože jeho větší pořádek a im neobtěžoval o ztrátu SATA porty, jak dostanu TB disk, když potřebuji více skladování a im neobtěžoval o útok nebo tak něco. Budu přetaktování mi CPU na 4GHz tak si myslím, že budu potřebovat lepší chladič, viděl jsem duorb a to vypadalo docela dobře, ale masivní, může mi někdo dát nějaké návrhy plz. i pro případ, že bych si myslel, že boční 250mm ventilátor by přidělovat z airfolw allong se všemi ostatními fanoušky, ale pokud není někdo může také návrh na alternativní, ale mějte na ming, že im ne bude platit 100 liber pro případ. Nakonec i dont opravdu záleželo na kvalitě monitoru tak dlouho, jak to funguje jako im seženeš 24 "později tak jako tak. |
|
| |||
| |||
| dobře chladič, chladič je dobré Noctua NH-U12P to není nejlevnější chladiče, ale na hodnocení Viděl jsem to provádí lépe než věž Tuniq a je mnohem tišší. Pokud jde o věc, něco jako Antec 300 je dobré pro levné věci, dobré proudění vzduchu, ale stále poměrně levné. Samozřejmě můžete přejít na jiné weby pro produkty, ale nebyl jsem si jistý, jaké stránky jste původně speced z tak jsem nemohla získat odkazy odtud. |
|
| |||
| |||
| Pořád si říci, Thermaltake pro váš případ! |
|
| |||
| |||
| Thermaltake jsou dražší, i když |
|
| |||
| |||
| Jsou dražší, ale tak to stojí za to! Speciálně se budete oddělily obrovské chladiče palců Mají také lepší proudění vzduchu, prachový filtr na sání ventilátoru, pěkné a jasné boční pohled příliš sexy. Můžete také zamknout přední zastavit lidi nechcete se dostat do dostat dovnitř |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Externí pevný disk - Jak na oblast jedné straně FAT32 & jedné straně NFTS? | ahsanjee | Drives & Removable Media | 1 | 25. května 2009 15:52 |
| Budování PC počítače! První část. | alex | Obecné Hardware Chat | 10 | 3. března 2009 22:14 |
| Extrahuji video část z rar bez všech částech | ironam | Multimedia & Kodeky | 5 | 10. listopadu 2008 01:46 |
| Přidat komentář funkčnosti na mých stránkách ... | Breaker3D | Web Design, hosting & SEO | 3 | 26. března 2008 09:42 |
| Konečné přezkoumání před nákupem! Pošlete nám komentář! | NCC Speed | Obecné Hardware Chat | 8 | 25. února 2008 16:33 |
| Thread Nástroje | |
| |