![]() |
|
| |||
| |||
| γεια και πάλι έχω καταλήξει σε τελικό μέρος μου λίστα μου για gaming εξέδρας. plz σχόλιο σχετικά με αυτό και τυχόν αλλαγές advis κλπ, διαπιστώνω ότι μου το πολύ του προϋπολογισμού είναι £ 600 και ξέρω ότι μου σκληρό δίσκο isn't περιλαμβάνεται στον κατάλογο ως i allready έχουν 1. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η προσωπική μου προτίμηση είναι να έχουμε IDE DVD drives - αυτή απελευθερώνει το SATA κανάλια για την προσθήκη Σκληροί Δίσκοι, και τα μέσα που μπορώ να έχω πολλά περισσότερα οπτικών δίσκων θα πρέπει να θέλω.
Όσον αφορά την περίπτωση ισχύει, πολύ θα ήθελα να συστήσει μία thermaltake. Η ροή αέρα σε αυτά είναι απλά εκπληκτική, πολλές εσωτερικό δωματίου, σαφές πάνελ με το μέρος και είναι πολύ εύκολο να εργαστεί με. Έχω αυτό http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp και θα το συστήσει οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας. Έχω δικό μου από Novatech. Ειδικά, όπως ότι κοιτάζετε ένα, έχει μόνο το ένα ανεμιστήρα στο πλάι και δεν μπορώ να δω πρόσληψη ανεμιστήρα. Οθόνη δεν είναι φανταστική. Έχω μια αναλογία αντίθεσης 2000:1 και 2ms ποσοστό ανταπόκρισης και έχω δικό μου σε παρόμοια τιμή - αν και η δική μου είναι μόνο 19 ". Επίσης, όπως ότι GFX κάρτα έχει εξόδους DVI, θα ήθελα ιδιαίτερα να το μόνιτορ με είσοδο DVI (όπως η δική μου), αλλιώς δεν θα μπορείτε να δείτε την αλήθεια οφέλη μιας καλής κάρτας. Απλά μου 2P. Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όλα rarther καλή, αλλά υπάρχουν βελτιώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν, ανάλογα με τη χρήση των συσκευών. Είσαι σχεδιάζει να overclock αυτό το μηχάνημα; Αν είναι, θα χρειαστεί ένα καλύτερο ανεμιστήρα της CPU, και, ενδεχομένως, μια περίπτωση με την καλύτερη ροή αέρα, δεν μοιάζουν ότι είναι μία πολύ καλή με αυτή την έννοια. Εάν δεν είστε overclocking όμως, πιστεύω ότι αυτές θα πρέπει να είναι εντάξει.
Διαφωνώ για το DVD, SATA είναι καλύτερο, είναι πολύ πιο εύκολο στην χρήση και πιο tidy, και οι περισσότερες μητρικές πλακέτες έχουν atleast 4 SATA λιμένες τους, ώστε αν δεν είναι μια διακομιστή, ή να θέλουν να RAID μιας παράλογης αριθμός των δίσκων μαζί , είναι μια χαρά. Και μπορείτε να έχετε μόνο ένα το πολύ από 2 μονάδες IDE στις νεώτερες μητρικές κάρτες πλέον. Monitor, είναι εντάξει, αλλά, όπως είπε tomthedrummer, θα ήταν καλύτερα να πάρετε ένα με DVI είσοδο. Και αν υπάρχει ένας για μια παρόμοια τιμή με την καλύτερη ανταπόκριση του χρόνου, ή αντίθετα λόγος, για το ότι έχεις ένα, αλλά δεν θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά μεταξύ της απόκρισης 5ms και 2ms. Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| Μάλλον απλά θα πρέπει να συμφωνήσουν να διαφωνούν σχετικά με SATA lol. Προσωπικά, μου αρέσει να έχει στην οπτική κίνησης (μόνο 1 αυτή τη στιγμή και αν) και αν πήγα SATA Θα ήθελα μόνο να είναι σε θέση να έχουν 2 σκληρούς δίσκους, ενώ προτίθεμαι να έχουν, ενδεχομένως, 3. Και πάλι εξαρτάται από το πόσες SATA υπάρχει στη μητρική πλακέτα, για παράδειγμα, εάν υπάρχουν μόνο 2 και μετά σε πιάνει IDE οπτικά, αλλά αν υπάρχει πω 6 δεν έχει σημασία. SATA κάνει εξετάσει πιο τακτοποιημένες όπως τα καλώδια και αν δεν είναι flipping μαζική! |
|
| |||
| |||
| Ω, καλά, αν δεν έχετε πολλές θύρες SATA, τότε ναι, είναι πιθανόν καλύτερα να πάμε IDE, αλλά οι περισσότερες μητρικές πλακέτες έρχονται με atleast 4 θύρες SATA (atleast αυτά που έχω δει ότι δεν είναι πλήρεις προϋπολογισμού βασίζεται) |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ παιδιά. ναι θέλω sata επειδή τα περισσότερα tidy im και δεν τις ενδιαφέρει χάσουν έναν sata λιμένα όπως θα έχετε ένα terabyte οδηγείτε αν χρειάζεστε περισσότερες im αποθήκευσης και δεν τις ενδιαφέρει επιδρομή ή οτιδήποτε. Θα μου overclocking cpu να 4ghz οπότε υποθέτω ότι θα χρειαστεί ένα καλύτερο cooler, είδα το duorb και ότι εξέτασε πολύ καλά, αλλά η μαζική, θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει ορισμένες υποδείξεις plz. όπως και για την περίπτωση νομίζω ότι οι 250 χιλιοστά πλευρά ανεμιστήρα θα κατανείμει των airfolw allong με όλους τους άλλους οπαδούς αλλά αν κάποιος δεν μπορεί επίσης να κάνω μια πρόταση για μια εναλλακτική λύση, αλλά να έχουμε Ming im ότι δεν πρόκειται να πληρώσει £ 100 για μια υπόθεση. i dont τελικά ενδιαφέρονται πραγματικά για την ποιότητα της οθόνης όσο έργων im, όπως θα έχετε ένα 24 "αργότερα. |
|
| |||
| |||
| και για ένα πιο δροσερό, καλή είναι η πιο ψυχρή Noctua NH-U12P δεν είναι η πιο φθηνή από ψύκτες, αλλά τα σχόλια για το βλέπει να αποδίδει καλύτερα από τον πύργο Tuniq και είναι πολύ πιο ήσυχο. Όσο για την υπόθεση, κάτι σαν Antec 300 είναι καλό για μια φθηνή υπόθεση, καλή ροή αέρα, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά φθηνά. Φυσικά μπορείτε να πάτε σε άλλες εγκαταστάσεις για τα προϊόντα, αλλά δεν ήμουν σίγουρος τι site σας αρχικά από speced έτσι δεν μπορούσαν να λάβετε συνδέσεις από εκεί. |
|
| |||
| |||
| Εξακολουθώ να πω έχουν την Thermaltake για την περίπτωσή σας! |
|
| |||
| |||
| Thermaltake το αν είναι πιο ακριβά |
|
| |||
| |||
| Θα είναι πιο ακριβά αλλά αξίζει τον κόπο! Ειδικά εσείς θα εμμείνουμε τεράστια Ψύκτες in. Επίσης έχουν καλύτερη ροή αέρα, τη σκόνη φίλτρων για την πρόσληψη ανεμιστήρα, nice σαφές πλευρά κοιτάξουμε και πολύ σέξι. Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε το μέτωπο για να σταματήσουν τους ανθρώπους που δεν θέλετε να έρθετε σε απόκτηση in. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου - Πώς να διαμέρισμα αφενός FAT32 & αφενός NFTS; | ahsanjee | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 25η Μαΐου 2009 15:52 |
| Η οικοδόμηση ενός υπολογιστή PC! Το πρώτο μέρος. | alex | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 3η Μαρ 2009 22:14 |
| Extracting βίντεο μέρος από rar, χωρίς όλα τα μέρη | ironam | Multimedia & Codecs | 5 | 10 Νοε 2008 01:46 |
| Προσθέστε σχόλιο λειτουργικότητα στο site μου ... | Breaker3D | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 26 Μαρ 2008 09:42 |
| Τελική αναθεώρηση πριν από την αγορά!! Please comment! | NCC Ταχύτητα | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 25 Φεβ 2008 16:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |