![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| halo opet sam došao gore sa mojim završni dio lista za moju gaming rig. plz komentar na to i advis sve promjene i sl., u obzir da mi max proračun je £ 600 i ja sam svjestan da je moj hard disk isn't uključene u popisu kao što sam vec imaju 1. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moja osobna preferencija je imati IDE DVD pogona - to oslobađa SATA kanale za dodavanje tvrdih diskova, a znači da mogu imati mnogo više optički pogoni trebali želim.
Do sada je slučaj ide, ja bih visoko preporučiti Thermaltake jedan. Protok zraka u njima je jednostavno nevjerojatna, puno prostora iznutra, jasno ploča na strani i vrlo lako raditi. Imam ovaj neki http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp i to bi preporučiti bilo kojeg dana u tjednu. JA je dobio minirati iz Novatech. Napose, kao i gledajući da je jedan, samo je onaj ventilator na stranu, a ja ne mogu vidjeti usisni ventilator. Monitor nije fantastičan. Imam 2000:1 omjer kontrasta i 2ms response rate i dobio sam mina po cijeni slične - iako je samo 19 mina. "Isto tako kao da GFX kartica ima DVI izlaza, ja bih visoko preporučiti uzimajući monitor sa DVI ulaz (poput mina ne) inače nećete vidjeti pravi prednost takvog dobra kartica. Samo moje 2p. My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sve rarther dobre, ali postoje poboljšanja koja bi se, ovisno o uporabi. Planirate li se overclockati ovaj stroj? Ako ste, trebat će vam bolje CPU ventilator, a možda i slučaj sa bolji protok zraka, on ne izgleda kao da je vrlo dobar u tom smislu. ako ne Overclocking ipak, mislim da oni trebaju biti u redu.
Ne slažem se o DVD diskova, SATA je najbolje, to je velik dio lakši korištenje i uredan, a većina matične ploče imaju atleast 4 SATA porta na njih, tako da osim ako se odluka server, ili žele RAID lud broj Pogoni zajedno , to je u redu. A ti samo može imati najviše 2 IDE diskove na većini novijih matičnih ploča. Monitor je u redu, ali kao tomthedrummer je rekao, to bi bilo bolje da se jedan sa DVI ulaz. A ako postoji neki za sličnu cijenu bolje vrijeme odziva, ili kontrast omjer, dobio za taj jedan, ali nećete primijetiti mnogo razlika između 5ms i 2ms odziv. My System: Prvo OC
|
|
| |||
| |||
| Mislim da ćemo samo morati složiti da se ne slažem oko SATA lol. Osobno, volim imati za optički pogoni (samo 1 na trenutak ipak) i ako sam otišao SATA ja bi samo biti u mogućnosti da imaju 2 tvrdo Pogoni, a ja planiramo imati možda 3. Opet, to ovisi o tome koliko SOTONA je na matičnoj ploči, na primjer, ako se samo 2 onda bi IDE optički, ali ako se reći 6 nije važno. SATA izgleda više pospremiti iako kao kablovi nisu preklapanje masivan! |
|
| |||
| |||
| Oh, dobro ako nemate mnogo SATA portova, onda da, to je vjerojatno najbolje ići IDE, ali većina matičnih ploča dolazi sa atleast 4 SATA porta (atleast one koje sam vidio da nisu za kompletan proračun gradi) |
|
| |||
| |||
| hvala momački. da želim antikrist jer je uredan i više im ne smeta o gubljenje SATA port ja htijenje dobiti terabajta disk ako mi treba više prostora za pohranu te im ne smeta o napad ili ništa. ja će biti moj CPU Overclocking 4GHz, tako da mislim da ću trebati bolji hladnjak, ja vidio duorb i koji je izgledao prilično dobro, ali njegove masivne, mogao netko popuštanje mene neki plz prijedloge. kao i za slučaj ja mislio da je strana 250mm ventilator bi razdati za airfolw allong sa svim ostalim fanovima, ali ako netko ne može isto napraviti prijedlog za alternativu, ali imajte na Ming da im ne idući u platiti £ 100 za slučaj. napokon ja dont stvarno briga o kvaliteti monitora dok to radi kao što im idući u dobiti 24 "kasnije ionako. |
|
| |||
| |||
| dobro za hladnjak, hladnjak je dobar Noctua NH-U12P to nije najjeftinije od hladnjaka, ali na recenzije vidio sam ga obavlja bolje od Tuniq tornja te je puno mirniji. Kao i za slučaj, nešto poput Antec 300 je dobra za jeftin slučaju, dobar protok zraka, ali još uvijek prilično jeftini. Naravno, možete ići na druge web-stranice za proizvode, ali nisam bio siguran što ste prvotno mjesto speced iz tako ja ne bih mogao dobiti linkove od tamo. |
|
| |||
| |||
| Ja još uvijek dobiti ono što je kazano Thermaltake za vaš slučaj! |
|
| |||
| |||
| Thermaltake je su skuplji iako |
|
| |||
| |||
| Oni su skuplji, ali isplati se na taj način! Osobito je da će se zabada ogroman rashladnici i. Oni također imaju i bolji protok zraka, prašine filter na usisnoj ventilator, lijepo jasno strani i gledati previše seksi. Također možete zaključati da se zaustavi pred ljudima koje ne želite da se na dobivanje i. |