![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hello megint jöttem ki az én utolsó része listán az én gaming rig. plz comment on, és a változtatások advis stb, vegye figyelembe, hogy a max költségvetési £ 600 és tisztában vagyok, hogy az én merevlemez isnt szerepel a listán, mint én is allready 1. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az én személyes előny az, hogy IDE DVD-meghajtó - ez szabadulnak fel a SATA csatornákat hozzátéve, merevlemez, és tudom azt jelenti, hogy jóval több optikai meghajtó akarnék.
Amennyiben az ügy megy, én nagyon ajánlom a Thermaltake egy. A légáramlást őket egyszerűen elképesztő, rengeteg szoba belülről, világos panel oldalán, és nagyon könnyű vele dolgozni. Nekem van ez egy http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp és javasolja, hogy minden nap a hét. Megvan enyém Novatech. Főleg, ahogy nézi, hogy egy, csak egy ventillátor van az oldalon, és nem látom a bevitel fan. Monitort nem fantasztikus. Nekem van egy 2000:1 kontrasztarány és a 2ms válaszadási arány, és én kaptam meg az enyém is hasonló áron - bár az enyém csak 19 ". Is, mint a GFX kártya DVI kimenet, azt nagyon ajánlom kapnak egy monitor DVI bemenet (pl. nem az enyém) egyébként nem jelenik meg az igazi előnyeit, ilyen jó kártyát. Csak a 2p. My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minden rarther jó, de van, hogy a fejlesztéseket lehetne tenni, használattól függően. A terved, hogy overclock ehhez a géphez? Ha igen, akkor szükség lesz egy jobb CPU-rajongó, és esetleg olyan eset, amelynél jobb légáramlást, hogy nem úgy néz ki, hogy egy nagyon jó ebben az értelemben. ha nem overclocking mégis, azt hiszem, azokat kell finom.
Nem értek egyet erről a DVD-meghajtó, SATA legjobb, sokkal könnyebben használható és rendezett, és a legtöbb alaplap már atleast 4 SATA port rajtuk, ezért ha Ön hogy egy szerverhez, vagy akarnak egy őrült RAID meghajtók számát, valamint , rendben van. És akkor csak egy max 2 IDE-meghajtók a legtöbb új alaplap. Monitor, rendben, de mint tomthedrummer azt mondta, hogy jobb lenne, hogy kap egy a DVI bemenet. És ha van olyan, hogy hasonló áron jobb válaszidőt, illetve kontraszt arány van az, hogy az egyik, de nem veszi észre sok különbség a 2ms és 5ms választ. My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, majd csak egyet kell értenie, hogy nem értenek egyet kb SATA lol. Én személy szerint szereti, ha az optikai meghajtó (csak 1, ha abban a pillanatban), és ha mentem SATA I csak akkor lenne képes, hogy a 2 merevlemez, mivel azt tervezem, hogy esetleg 3. Megint csak attól függ, hogy hány SATA van az alaplapon, például akkor, ha csak 2 akkor kap egy IDE optikai, de ha mondjuk 6 nem számít. SATA néz ki jobban, mint rendesen, ha a kábelek ne essek hatalmas! |
|
| |||
| |||
| Oh, nos, ha nincs sok SATA port, akkor igen, valószínűleg a legjobb menni IDE, de a legtöbb alaplap gyere atleast 4 SATA port (atleast azok, láttam, hogy nem a teljes költségvetés épít) |
|
| |||
| |||
| köszönet fickók. Igen, akarom Sátán, mert még rendesen és im nem törődött elveszítik a SATA port, mint én akarat kap egy terabyte vezessen, ha szükségem van több tárolási és im nem törődött raid, vagy ilyesmi. Én leszek az én cpu overclocking a 4GHz tehát azt hiszem, hogy kell majd egy jobb hűtő, láttam a duorb, és úgy nézett ki, egész jó, de a masszív, tudna valaki adjon nekem néhány javaslatot plz. amint arra az esetre gondoltam, hogy a 250mm oldalsó ventilátor adna oszt a airfolw allong az összes többi rajongó, de ha nem tud valaki még egy javaslatom egy alternatíva, de ne ming hogy im nem fogja megfizetni a 100 £ ügyben. végül i dont igazán törődnek a minősége a monitor, amíg működik az im haladó kap egy 24 "később egyébként. |
|
| |||
| |||
| valamint a hűvösebb, egy jó hűtő a Noctua NH-U12P ez nem a legolcsóbb a hűtőket, de a vélemény láttam, hogy jobban teljesít, mint a Tuniq tornyot és sokkal nyugodtabb. Mint arra az esetre, olyasmi, mint egy Antec 300 jó esetben egy olcsó, jó légáramlás, de még mindig viszonylag olcsó. Természetesen mehetsz más oldalakra a termékek, de nem voltam biztos benne, mit telek eredetileg speced óta így nem tudtam kapcsolatot onnan. |
|
| |||
| |||
| Még mindig azt mondom kap a Thermaltake az Ön esetében! |
|
| |||
| |||
| Thermaltake a drágább de |
|
| |||
| |||
| Ezek drágábbak, de így megéri! Fõleg az ön lesz ragasztás hatalmas hűtőket hüvelyk Ugyancsak a jobb légáramlást, porszűrő a beszívott rajongó, szép világos oldal és nézd szexi is. Ön is zár az első, hogy hagyja abba az emberek nem akarnak abban, hogy be |